Lyckliga!

De verkar så lyckliga! Precis som det ska vara! Victoria verkar så "vanlig" och hjärtlig! Hoppas verkligen att de får lite tid utan så mycket massmedia och människor som de egentligen inte känner, med sina vänner, nära och kära! Antar att det inte under middagen blir tal från svensexan och möhippan :-)

Har hunnit sitta framför tv: en lång stund. Har en av makens närmsta vänner på besök ikväll och eftersom han bor i en annan värdsdel så tycker jag gott att de kan få lite tid för sig själva. Efter en grillmiddag, där maken fick något konstigt hjärnsläpp och grillade kampben till 8 pers (vi var 3 vuxna och L) så har grabbarna cyklat ner och kollat till båten. Jag satte på bastun så att den var varm tills de kom hem och själv har jag roat mig med att läsa alla bloggar som jag inte hunnit med på ett tag. Nu tror jag att jag ska lägga mig lite mer bekvämt och kolla på något inspelat :-) Det kanske, kanske kommer fram lite smågodis också :-D Fast jag är lite nyfiken på den 3 meter höga tårtan så jag får kanske hålla mig till svt ett tag till! Och popcorn blir det!

Gillar

Kommentarer

Potatishäxan,
Visst var det vackert! Jag trodde aldrig att jag skulle kolla så mycket på det men det gick ju inte att slita sig! För deras del var det ju så mycket mer än ett bröllop - det är ju först nu som de kan bo ihop och leva ihop på riktigt. Så medeltida... =). Jag log minst lika mycket som Vickan när vi gifte oss och då hade vi ändå varit ihop och bott ihop i flera år. Kan bara önska dem all lycka!
www.blogger.com/profile/018631233984026212
Mamma Russin,
det var sååå fint.. jag satt uppe tills de slutade sända och då ville jag bara se mera.. 😊

håller med om att Victoria är så vanlig och jordnära, en go tjej.. 😊
och hennes lycka gick inte att missa.. 😊

kramkram på dig vännen, nu väntar 1 timmes cross för mig, pust.. 😊 hänger du på?? hihi
enburkrussin.se
Hem och Lycka,
Frida-FantastiskaMamman,
Kärleken mellan dem är verkligen äkta...t ittade, grät & tittade lite till 😉
Hoppas att du haft en fin söndag i regnet!!
Kramar<3
fantastiskamamman.blogg.se