Lyxfrulle, vardagspussel & tryffelpasta

Hej bloggen! Det gick visst några dagar sedan sist vi sågs .-) Det har inte hänt något speciellt, dagarna har bara tuffat på - så där som de gör ibland.

I fredags käkade vi scampisallad och kollade på Talang. I lördags var vi faktiskt ute och åt, hela lilla familjen, innan vi kollade på mello och käkade efterrätt på hemmaplan. I söndags stod det hårfärgning, garderobsrensning och lite annat hemmafix på min agenda. Och idag fick barnen lyxfrulle i form av bake up-bullar, jordgubbar, minidonuts och varm choklad med marshmallows. Kul att överraska dem lite när tillfälle ges, som nu i form av Alla hjärtans dag.

Idag har annars varit en sån där dag som gjort namn för vardagspusslet :-) J kom plötsligt på att vi skulle lämna ena bilden för någon hjulinställning, så det var bara att kasta sig iväg från jobbet. Passade på att springa inom mataffären när jag ändå var ute och hade lämnat bilen. Sedan hem för att hämta upp sonen som skulle klippa sig. Hem igen för att lämna sonen som skulle käka middag tillsammans med storasyrran och byta om inför fotbollsträningen, samtidigt som jag hämtade maken så att vi i ilfart kunde åka och hämta upp bilen på däckfirman. Hem igen, lagom för att skicka iväg sonen till träning och dottern till bion med sin farbror. Puh! Hann iaf laga en tryffelpasta och äta middag i lugn och ro med J innan det var dags att hämta son med kompis från fotbollsträningen. Nu har vi iaf myst en stund i soffan framför tv:n med köpt schwizernötkaka :-) Ibland får man göra det enkelt för sig! Men jag föredrar egenbakad kladdkaka med schweizernöt om jag får välja :-)

Hoppas att du har haft en fin dag och att du fått ditt vardagspussel att gå ihop!

Gillar