Lyxig VIP-kväll!

Igår hade finaste Fnulan bjudit in till ett mycket lyxigt event på Teresekliniken i Malmö. Det var ett gäng utställare, intressanta föreläsningar, god mat & dryck och en massa minglande kvinnor och ett par män, varav ett tiotal bloggare.

 Jag hade sällskap av alltid lika härliga Maria och hennes väninna Helena. 
Bortsett från en grymt fantastisk goodiebag (som det kommer mer om i ett eget inlägg) så bjöd Joanna från Estetikspecialisten de bloggare som ville på fillers. Generöst!


Gie från Teresekliniken berättade inte enbart om skillnaden mellan att vara skönhetskirurg & plastikkirurg, utan också om ett projekt i Madagaskar där teamet gett sig själva uppdraget att förändra livet för dem som lever i skuggan. Gratis operationer för harmynthet, brännskador, missbildningar mm. Fantastiskt!

Alltid lika sprudlande Marita från Me&I fanns också på plats liksom trevliga Åsa från Itrim liksom ett gäng andra utställare.


Det bjöds på mat  & dryck, kaffe och godsaker.  Det var också  m y c k e t  fina utlottningar till ALLA som deltog på den lyxiga kvällen! Helt fantastiska priser!

Foto av Micke på Photoperformance.
Tack Malin för det här lyxiga eventet! Det strålade om dig & du är grym på att få andra att känna sig bortskämda!

Gillar