Lyxigt värre!

Ja, oj vilken lyxig fredag jag hade! Underbara Fnulan hade bjudit med mig på en träff på Body shopNova i Lund. Mötte upp JennyMija, Cecce, Marica & så klart Fnulan.

Vi blev genast emottagna av Emma från Body shop som tog oss med på en liten rundvandring på Nova med första stoppet på Naked Juice bar där vi fick välja en smoothie. Mums, det lär bli fler besök på den juicebaren för min del!

Nästa stopp var i Lexingtonbutiken och wow! Jag skulle vilja ha det mesta i den lokalen! De där muggarna skulle passa P E R F E K T  på Solsidan! Förutom en finfin goodiebag med både handduk och kuddfodral så fick vi gudomliga chokladcupcakes. Ahh...

Tillbaka på The Body shop möttes vi som prinsessor med grön matta och vip-ingång :-) Och vi behandlades verkligen som prinsessor hela kvällen! Emma och hennes superduktiga tjejer på Body shop tog hand om oss, serverade bubbel och jordgubbar, hjälpte oss att lägga make up och berättade om sina produkter och företaget som är emot djurförsök, för en rättvis handel, tar miljöansvar, försvarar de mänskliga rättigheterna och skyddar vår planet.


Under kvällen fick vi välja och vraka hos Kahls så vi slapp sitta törstiga.Om man ville kunde man också äta lite smarriga glöggtryfflar, fast vi hade knappt tid med det :-)


Väl omhändertagna och nysminkade tog vi oss vidare för att äta middag ihop. Vi hade lätt kunnat stanna i butiken med de trevliga tjejerna en timme till, men Nova stängde och ropen i högtalarna om att det var stängt blev fler om fler.. Vi hann med att handla lite iaf :-)

 Och vi gick definitivt inte tomhänta därifrån! Emma hade fixat en grym goodiebag till oss förutom det vi redan fått under kvällen!

Body Shop- Nova Lund; drickflaska, tester, värdecheck 600 kr, parfym. Lexington; kuddfodral och handduk. Kahl´s bjussade på choklad och godricka hela kvällen, Nova presentkort, Akademibokhandeln anteckningsbok, Joy värdecheck: 100 kr, halsband, scarfs. Local Art, värdecheck på skräddarsydd skjorta, Rituals showergel, 


Ett stort tack till Fnulan som bjöd med mig på denna underbara kväll! Ett lika stort tack till Emma och The Body shop på Nova som behandlade oss som prinsessor och gav oss all lyx! Tack till alla tjejer som var med för att ni är så jäkla trevliga!!

Gillar

Kommentarer

Jenny,
Längtar efter en träff...nästa får bli ett pyjamasparty med lite vin och praliner eller hur 😉
Kram fina!!!
nockinocki.blogg.se
? Sanna ?,
Vilken underbar träff 😊
Hoppas allt är bäst med dig finaste ❤️
Kram
www.blogger.com/profile/148111227825662813
cecce,
En gång till:-) Jag vill göra ome´t.-))

Kram!!!
www.ceccesblogg.se
Tina,
Åh så underbart ni verkar ha haft det vännen! Vill också träffa Er! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Fnulan,
Love you bejb <3
www.femme.se/fnulan