Magnus, Shirley & Sonja

Här hemma fortsätter sjukstugan. Trodde att det vänt för R, men efter besöket på vårdcentralen igår däckade han i tre timmar på soffan och sedan steg febern till över 39 igen..

Varken jag eller J mådde heller speciellt bra. J masade sig iaf iväg till jobbet imorse, men kom faktiskt hem vid lunch. Och då är det illa. Det är inte många sjukdagar han har, min man!

Det känns jättekonstigt att hela familjen är hemma klockan 14 en torsdag! J vilar, barnen kollar på film och jag har äntligen lite ork att kolla igenom bilderna efter förra veckans Christmas Night-konsert.


En mycket trevlig julkonsert med Magnus Carlsson, Shirley Clamp & Sonja Aldén. Även om det inte alls var traditionella julsånger så kände jag mig i julstämning när jag gick ut från konserthuset. Jag säger det varje gång jag varit på konsert, men det är en sådan energipåfyllare för mig och jag borde verkligen gå oftare!


Magnus gjorde, som vanligt, en fantastisk show! Han är mycket proffsig och har bra publikkontakt även om han säkert egentligen mest har strålkastare i ansiktet. 

Hela gänget hade en humoristisk ton och det var väl blandat med sololåtar, duetter och show med hela gänget. Den fantastiska körtjejen Petra inte att förglömma - vilken röst! Vilken musikalisk talang, för hon spelade en hel radda instrument också!


Imponerande många klädbyten också! Förstår att Magnus man Mats haft fullt upp med stylingen - ibland var det riktigt snabbt mellan bytena.

Jag är mycket nöjd med konserten och tacksam över den julkänsla som Magnus, Shirley och Sonja spred. Det blir självklart en repris nästa år, för den här traditionen är för bra för att bryta!

Gillar

Kommentarer

Amanda Jona [SPONTAN],
Såg ut och lät som en riktigt härlig show 😊
spontan.blogg.se