Magsjuka

Jaha, det blev inte så mycket sömn ändå. Doggen D har visst åkt på någon magåkomma och vi har sprungit upp med henne var och varannan timme under natten. Som tur är så är hon väldigt duktig på att visa att hon behöver gå ut. Eller, som tur är så är jag väldigt lättväckt... Det har fortsatt idag och vår gräsmatta, nu täckt med snö, är inte så fager med en massa bruna plättar här och var... Urk!

Annars har här städats, granen är avklädd och utslängd, Polly-kaka står på svalning, kycklingspett är gjorda inför morgondagens barnmeny och en pastasås står och puttrar inför kvällens gäster.

Det blir inte mycket av varken inlägg eller kommentarer idag, men jag hoppas kunna få lite tid imorgon. Jo, men visst.....

Gillar

Kommentarer

Russin,
hej gumman..
hua.. jag blev alldeles kalsvettig när jag läste din rubrik.. helvetessjukan.. hoppas lila doggen blir bra fort nu bara.. hur gillar/ogillar hon fyrverkerierna imorgon nu då? usch så många hundar det är som lider imorgon.. 😟

passar på att önska dig ett gott nytt år gumman, jag jobbar imorgon så det blir nog inget bloggläsande för min del..

KRAM
enburkrussin.se
sofia
,
Polly-kaka lät intressant, inte så att du delar med dig av receptet??
min mail är: sofia@hastig.se
Pernilla,
Bara det stannar hos doggen. Efter jul är ju annars värsta tiden för den mänskliga varianten.
Mmmmmm vad gott det lät med Polly-kaka.

Hoppas du får lite lugnt med.

Kram
trekillarochentjej.blogspot.com
Potatishäxan,
Stackars D. Och ni. Granen redan ute? Vi behåller vår till påska. Naee skojar bara, men om inte alla barren är borta så får den vara kvar till andra helgen i januari. Älskar julgranar. Sen står den kanske kvar till påsk där ute men vi håller tummarna för att den åker bort innan dess. Gott nytt år!
www.blogger.com/profile/018631233984026212
Annica,
Urk ja här har vi oxå fått magsjukan, hoppas att ni två benta klarar er 😉. Gott nytt år!! Kram
trollmorsbusungar.blogg.se