Magstatus


Då var det dags för samtal med läkaren om L:s mage idag. Inte mycket att säga egentligen. Vi kör vidare i minst tre månader till med mjölkproteinfri kost. Gärna ett halvår till, men läkaren skulle "försöka pressa in" en tid för oss innan sommaren för en uppföljning. Jag kan inte hjälpa det, men jag gillar inte läkaren... J sa att det märktes tydligt på mig men jag fattar inte vad han menar riktigt..

Tror att L är ok med det. Hon säger det iaf. Jag frågade henne i helgen vad hon saknar mest nu när hon inte kan äta allt som vanligt. Hon svarade att det var plättarna i skolan som de får till mellis när det är soppa, för
nu får hon pannkakor som inte alls är goda. Men pannkakorna hemma gillar hon som tur är även om de är gjorda på havremjölk.

L äter inte ost som pålägg och hon äter bara kall sås till kebabtallrik så det är inga problem. Det finns en sojafraichevariant som funkar att göra sås på som L tycker är ok. Det står väldigt tydligt i innehållsförteckningen om produkten innehåller mjölkprotein eller ej så det är ganska "lätt" att veta om det funkar för L att äta eller ej. Problemet är att det på väldigt många produkter står "Kan innehålla spår av mjölk".

Men L är verkligen superduktig när det gäller det här.Jag är imponerad av henne!

Gillar

Kommentarer

Jenny,
Duktig tjej ni har. Har hon inga problem nu med magen? Väldigt skönt i så fall. Hoppas vi kan ses framöver.. helst med lite vårsol 😉
Allt gått bra mes foten och pc?. Kram
nockinocki.blogg.se
Tina,
Åh vackra, duktiga L! Märker ni att magen är bättre nu när ni kör mjölkfritt? Vet hur tufft ni har det vännen! Jag hoppas verkligen att det löser sig! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Fröken L,
Hej hopp..

Duktig L som kämpar på, och hoppas det bara blir bättre nu.. 😊 Stoooort grattis till er lillkille med på hans födelsedag..

KRAMKRAM
liteomalltihop.blogg.se
Therese,
Tuff tjej, kan inte vara lätt alla gånger, så jag tycker hon gör det bra! Och ni med som ständigt måste ha koll på innehållsförteckningar och tänka er för... KRAM!
www.blogger.com/profile/107096415516469723
? Sojka ?,
Ha ha kolla mailboxen! Du kommer helt klart bli överlycklig! 😉 Helst i skräpen med! 😉 kram
www.blogger.com/profile/079777862766964635
? Sojka ?,
Ahhh vad trist! Jag hade ju turen med 350 stycken i skräpposten. Dom flesta med glada överraskningar! 😉
kram
www.blogger.com/profile/079777862766964635
Maria,
Fina fina L ❤ Duktig hon är som kämpar på!!
Vad då pressa in en tid?? Det är klart att man vill ha en tät uppföljning på det hela! Vissa läkare alltså...

Kram vännen!
omlitenochmig.se
Maria,
Och du ska veta vännen att jag är jätteglad att jag har fått lära känna dig ❤❤❤

KRAM
omlitenochmig.se