Magstrul & jetlag


Nu är vi hemma i Lejonkulan igen. Det blev lite rörigt på vägen, eftersom L:s mage valde att bråka just idag. Eller igår. Ja, det blir lite rörigt när man flyger hem från USA...

Söndag morgon vaknade L och mådde illa och kräktes ett par gånger. Helt plötsligt fick hon blodrörda små prickar på bröstet och halsen. Har aldrig sett något liknande. Inga utstående utslag, utan precis som minismå blodutgjutelser under huden liksom. Men sedan mådde hon bra. Såå skumt!

Vi käkade sushi till lunch innan vi packade ihop a l l t  vi lyckats shoppa den här gången och åkte till flygplatsen. Vi åt lite för att inte riskera hunger mitt i natten om inte flygplansmaten skulle passa. L ville bara ha några pommes och när hon ätit klagade hon på sin mage igen. För att göra en lång historia inte allt för lång så fyllde hon en hundbajspåse innan vi sist klev på planet.. Sedan  blev det några waste bags på planet också.. Såå så mycket sömn för henne och mig blev det inte. Men efter lite sömn för hennes skull så var hon pigg igen. Såå skumt! Hon har aldrig kräkts så mycket tidigare när magen krånglat utan oftast är det bara 1-2 gånger.

Hon har varit pigg sedan vi kom hem och hela familjen har bastat och tvättat lite. R somnade med pannan klistrad mot paddan och protesterade inte när jag bar upp honom till sängen. Jag själv har knappt kunnat hålla ögonen öppna under kvällen och hade gärna gjort R sällskap för nån timme sedan..

Gillar

Kommentarer

Maria,
Välkomna hem!!
Usch så jobbigt med denna krånglade mage och ännu mer jobbigt när man är på resande fot. Skönt att hon mår bra igen i alla fall.

kram kram
omlitenochmig.se
Jenny,
Fy bad jobbigt med hennes mage...så frustrerande. Många kramar till Er!
nockinocki.blogg.se