Maj

Jag kan faktiskt inte riktigt fatta att det är juni månad nu! Det är ju faktiskt sommar! Barnen har några få dagar kvar i skolan, framförallt L som slutar nian, det är mest utflykter och grejer och hon slutar tidigt typ varje dag. Nästa vecka är det skolavslutning och sedan drar sommarlovet igång. Galet!!!

Men maj har varit en bra månad. Har haft turen att träffa många vänner och tom min ena (av två!) kusin!

♥ Inledde maj på Solsidan.
♥ Åkte till Ystad med maken. Hade ett härligt dygn med räkmacka, middag i badrockar & Egg Benedict. Vi höll på att bli snuvade på Benedictsen men det är ju en av anledningarna till att vi älskar YSB :-) Frågade vid incheckningen om det gick att få Egg Benedict även om vi inte skulle äta frukost i den vanliga frukostrestaurangen. Japp, det gick att ordna, blev svaret. Men på morgonen var det inte lika självklart, fast det handlade nog mest om att det blev ett extra moment för personalen att hämta, för det gick till slut och det var sååå gott!
.Aw med vänner på vår takterrass.
♥ Familjedag med sjöräddningen
♥ Jag var i Malmö och såg "Så som i himmelen" med mina barndomsvänner
♥ Vi hade Världsmiddag med tema Nederländerna.
♥ Min kära kusin kom förbi på spantanbesök och vi hann med både middag och en lunch!
♥ Precis som vi inledde så avslutade vi månaden med en långhelg på Solsidan. Middagar med grannarna & mors-dags-firande.
♥ Hann också med en lunch med kära vännen som eg bor i USA, men som var hemma på blixtvisit.

Hur var din maj månad?
Är medveten om att det fortfarande är strul med Nouw efter en uppdatering och att det förmodligen inte går att kommentera, så detta blir väl mest engägskommunikation :-)

Likes