Maj nu och då

Idag har det verkligen varit växlande väder! Solbrillor på. Solbrillor av. Regnjacka på. Ömsom sol och ömsom regn. Just nu är allt blött av regndroppar, men fåglarna kvittrar så där riktigt sommarhögt. Fast snart byts väl det ljudet ut mot regndroppar mot fönsterrutorna...

Förra året vid den här tiden var det fullt upp med bygget av Nya Solsidan. Målet var att bli klara till 1 juni och det höll ganska bra. Vissa saker sköt vi medvetet på tills i år för att kunna få ha lite sommarlov i lugn och ro. Här kan man se vad som hänt under året.

Året innan, när det inte var någon pandemi i världen, hann jag med en resa både till Italien och New York i maj. Det var härligt det! Längtar tillbaka till båda ställena! Italienresan gjorde jag tillsammans med mina kollegor och det var en superbra resa på alla sätt! I år kommer vi inte att göra någon resa tillsammans, men på fredag kommer vi att ha en liten mini-kickoff i vårt sommarparadis. Inte riktigt som Italien, men jag hoppas att det blir uppehåll iaf :-)

Gillar

Kommentarer

Marie,

Ja nog skulle man vilja ut och resa igen och nu får man helt enkelt som du drömma sig tillbaka till tidigare resor. Ja här har det nog regnat preciiiis hela dagen.

sweetwordsbymirre.com
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Här har det regnat hela dagen, är så trött på detta väder. Inge kul alls detta

nouw.com/2barnsmammaochfru
Kamillas ,

Här i Stockholm har och regnar det som aldrig förr. Men väderrapport säger att sommaren är tillbaka nästa vecka. Nu vill jag ha värme och sol

kamillaskamera.com/
Madelena
Madelena,

Helt klart är det en stor skillnad, men under sommaren kommer det nog släppas upp en hel del tack vare vaccinet.

nouw.com/madelena
Mina,

Hps oss regnade det konstant hela dagen I går. Låter ändå mysigt med kickoff i huset, även om det inte är Italien. Ni får äta italienskt och drömma er bort ❤

Minasvarld.nu
Fnulan,

Jag tycker att ert Solsidan slår Italien med hästlängder. =) Jag ska också anordna en liten kick.off men hemma hos oss. Kramen

www.fnulan.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,

Min sambo har vart i Italien och jag är avundsjuk på honom, ja på alla som vart där. Det är ett land jag mer än gärna besöker. Framförallt Venedig så jag får åka gondol =)

nouw.com/frökenrödlök
michelle
,

mörkte igår fågelkvittrandet och tyvkte det var myssigt kändes som en liten djungel där vi gick i lilla parken 😊

Elina,

Här har det regnat konstant de senaste dagarna, och jag längtar så till lite värme och sol! ☀️ Italien är ju så vackert, vill gärna åka dit igen!

detkaosvikallarvardag.com

Jo det är verkligen skillnad. Man ser bilder från förra året då vi badade, solade och njöt i tunna kläder. Fy, det gör man inte i år.

Ha superkul på fredag!

Kram Kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se