Mamma ❤

Min mamma tycker inte om att vara med på kort, jag vet det. Och jag ska försöka respektera det. Meeen, om jag lägger upp en bild på henne OCH Magnus Carlsson så kanske hon förlåter mig

Och det är ju för en god sak. För jag vill att hon ska veta hur glad jag är över att just hon är min mamma!

Min mamma och jag har många gemensamma intressen. Vi älskar musik och att sjunga. Jag har förstått att det är hennes gener som gjorde att jag stod på bordet under studenttiden och sjöng "Barnasinnet". För hon har visst stått på ett bord på en semester och sjungit om "Fritiof & Farmencita" :-) Och konserterna med Magnus Carlsson går vi alltid på tillsammans. Så är det bara.

Vi tycker också båda om att läsa och har hängt på bokmässan i många år tillsammans nu. Vi gillar samma genre och därför går vi tillsammans när pappa flänger runt på sitt håll. Vi står i kö för att träffa våra favoritförfattare och vi äter räkmacka. För skaldjur gillar vi också båda! ❤

Det är min mamma som lärt mig att man inte ska ta någon skit. Det är henne jag skyller på när jag känner hornen växa fram, som i skogen förra veckan när en gubbe tutade och viftade på oss när vi stod i vägkanten. Vi kan väl hålla det kort och säga att jag inte log och viftade tillbaka. Nej, då, surgubben fick snällt stanna sin klippmaskin och försöka förklara varför han viftat. Tack mamma!

Det min mamma inte lyckats lära mig är att gilla sport, smakrika ostar eller burkskinka. Men det är ok. Jag har lärt mig så mycket annat!

Och mamma, när du läser detta hoppas jag att klockan slagit tre så att du kan ta dig ett glas rosé!
För det är du värd! Tack för att du är min mamma! ❤ Jag älskar dig!

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Fint skrivet av dig 😊. Hoppas både du och din mamma får en trevlig och mysig morsdag idag
nouw.com/2barnsmammaochfru
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Så otroligt fint inlägg vännen, det måste jag säga! <3
nouw.com/emmaengstrom
Fin skriver! Det låter som ni har en fantastisk relation. Sent guld värd
Kram Kajsa
www.bland-kastruller-och-vinglas.se
Marie,
Så fint inlägg du tillägnar dem, och kul att träffa Magnus Casrlsson =D, Grattis själv på morsdag
sweetwordsbymirre.com