Mammas cooling

Även om R saknade pappa J mycket när han var i Kina så är han riktigt mammig nu. Han blir lite mammig när vi kommer till dagis och vill att jag ska stanna med honom. Idag gick det lite lättare men förmodligen bara för att jag bad honom göra ett armband till mig. På kvällen när han nattas vill han att jag ska ligga kvar hos honom, även om det varit J som läst för honom.


Jag antar att det är någon fas han går igenom och att den kanske förstärkts av att J varit bortrest. Vi får väl se hur det går nu när vi båda ska vara borta några dagar.

Igår fick han vara med hela eftermiddagen när L och hennes kompis lekte. Och jag tror att just det att han fick vara med gjorde att han inte förstörde. För en gångs skull :-) Det är nog inte lätt att vara fyra år. Liten men ändå så stor liksom.

Ikväll har vi fått lite egentid tillsammans, bara R och jag. Ska bli intressant att se hur nattningen blir då. Och jag har ett fint armband :-)

Gillar

Kommentarer

Gemsofmylife,
Tror det är faser dom går igenom.. min är extremt mammig sen jag vart sjuk, vill inte släppa mig gärna sova hos mig och hon är 10…
men låter det vara tills hon är trygg !!
Han är ju hur cool som helst !! liten och hoppas att armbandet passar (min skrutta gjorde alltid så stora haha så söt 😊 Du måste visa det sen
Kram Sanna
www.blogger.com/profile/125615922577976195
Helen.HUSnrNIO,
Vilken cooling 😉 och utan tvekan bästa presenten du fått 😊
Kul att han får vara med. Här hemma är det jobbigt ibland med just det där. Att vara förskoleklassare och vilja hänga med syster och hennes kompisar som är fem år äldre än inte så populärt hos dem.
Någon enstaka gång ibland får han vara med. Nu har han sagt till på skarpen att om inte han får vara med henne och hennes kompisar så får inte heller hon vara med när han leker med sina kompisar.
Bra deal tycker hon, haha...

Hoppas kvällen blev mysig och bra.
Kram
husnrnio.se