Man cold & maskerad

Inte helt oväntat så var det min tur. Som ett brev på posten (undrar hur länge till man kan använda det uttrycket med tanke på hur lite som skickas med just posten... ) kom mitt halsonda efter att J varit rejält förkyld i en man cold några dagar. Det kändes skavigt igår när jag la mig och det ville inte alls försvinna under natten. Så idag har det varit soffläge för mig och den fyrbenta fluffiga. Som tur är kan jag göra en del av mitt jobb hemifrån så jag har ändå kunnat hålla mina arbetsuppgifter flytande :-)

Riktigt höstiga färger på kvällens hundpromenad

Med tanke på att makens covid-test var negativt i veckan så antar jag att mitt också är det, men jag var såklart ändå och tog ett imorse. Passade på att kika lite bort mot vårt nya hus som ligger i närheten av provtagningen. Tyvärr är det fortfarande ställningar mm i vägen så man ser inte så mycket ännu. Iaf inte från det avståndet.

I brist på foto på huset bjuder jag på en brygga på Österlen istället :-)

Dagen har annars spenderats med att leta efter 80-talsoutfit inför en kommande fest mot slutet av året. Irriterande att typ allt är i one size när det kommer till maskeradkläder! Så det har fått bli shopping lite här och lite där och så håller jag tummarna att det blir en bra helhet till slut.

Nu blir det fortsatt soffhäng, en stor kopp te och något på Netflix. Hoppas på lite bättre sömn inatt.

Gillar

Kommentarer