Måndag 11 okt, Ao Nang

Jaha, då har J åkt vidare för att jobba.. Det känns lite tomt.. Jag betvivlar inte att L och jag ska klara oss bra här i Thailand ett tag till, det känns ganska spännande, men ändå tomt. Och lite tråkigt att inte ha någon annan direkt att prata med..

Jag hoppas att det blir lite bättre väder än det var igår (mest mulet) för då var det ganska kyligt i poolen och jag var inte alls sugen på att bada. Eftersom det inte verkar vara några barn här heller så får man ju anstränga sig lite mer för att sysselsätta L (även om hon är grymt duktig på att leka själv!) och min lilla sjöjungfru älskar att bada!!

För att återknyta till gårdagens matinlägg så åkte vi iväg till den rekommenderade fisk- & skaldjursrestaurangen igår. Jag gillar verkligen fisk och skaldjur men är ganska dålig själv på att laga fiskrätter. Ofta när jag är på lunchställen där man kan välja på en fisk- & en kötträtt så väljer jag ofta fisken eftersom vi har så mycket kött hemma. Hur som helst så var restaurangen igår en ganska stor besvikelse.. Grillad hummer var bara totalt torrt och ganska smaklöst. Tigerräkor med vitlök och svartpeppar var ok, men verkligen inte mer än så. White snapper (vit snapper?) var totalt meningslöst och det var inte alls värt de "dyra" pengarna som det faktiskt kostade. Men nu har vi testat det!

Ikväll blir det förmodligen ett ställe i "city" som ser väldigt trevligt ut. Annars hoppas jag på sol och bad. När min sjusovare vaknar :-) Hon vaknade till så mycket att hon sa hej då till pappa innan han åkte, men sedan somnade hon om en stund igen. Fast det är ganska skönt att få lite egentid så här på morgonkvisten.

Gillar

Kommentarer