Måndag

Japp, då kickar vi igång den här måndagen också! Låg i sängen tidigt imorse och velade mellan ifall jag skulle stiga upp och sätta mig på motionscykeln eller ut och power walka. Det blev det sistnämnda, eftersom frisk luft lockade lite mer. Jag gäspade några gånger under rundan, men det känns ändå fantastiskt skönt nu.

Tänker ofta att jag ska gå upp tidigare och träna på morgonen, för jag gillar att ha det gjort och för att inte behöva duscha två gånger samma dag. Men jag orkar liksom aldrig. Ond cirkel det där. Men idag orkade jag och jag hoppas att det smittar av sig så att jag orkar fler mornar. Och jag hoppas att energin håller i sig under dagen för ikväll är det valpkurs med W - och det tar på krafterna att hålla ordning på den 5-månader gamla cockerpoon måste jag säga!

Eftersom barnen har sovmorgon en timme idag slipper jag stressa med att få upp dem innan jag fått av mig träningskläderna. Nu dusch!

Gillar

Kommentarer

Tina,
Heja dig! Vad duktig du är! Önskar att jag också kom mig ut på en runda på morgonen men eftersom jag börjar så tidigt så är jag redan uppe för tidigt så jag orkar aldrig. KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886