Måndag hela veckan

Måndag igen. Tycker att det bara är måndag och helg. Veckorna susar förbi
Idag skippade jag träning på lunchen eftersom jag inte mått helt hundra i helgen (känns mycket bättre nu ikväll). Passade istället på att slänga mig iväg och handla för veckan och det kändes überskönt att slippa göra det efter jobb/dagis/skola. Nu känns veckan ändå hyffsat planerad matmässigt.

Nu börjar också den "roliga" tiden på året då vi är totalt uppbokade i över två månader.. J har mässa 4 helger och mitt i har vi också lyckats få två barn så kalas ska också fås till. Det brukar gå, med hjälp av ett skohorn eller två ;-) Datum är iaf satta för alla kalas och nu håller jag tummarna att ingen blir sjuk (som förra året) så att vi måste boka om..

Nu ska träningsväskan packas, för imorgon ska jag ta igen dagens missade pass!

Gillar

Kommentarer

Maria,
Skönt att du känner dig bättre igen! Nu får det allt vara slut på dessa sjukdomar!
Längtar tills vi får träffas igen...saknar dig 😊

kram kram
omlitenochmig.se
Annah,
Känns så skönt att vi igår bestämde att vara hemma med barnen en extra dag. Så jag har haft söndag en extra dag. Var till och med på bio med mannen =)
elsklingen.se
Vad duktig du är som kommer iväg och tränar.. Jag har samma tanke, men det stannar liksom alltid där..

Kramar
sagabus.blogg.se
Niehoff,
Vi har också en väldigt intensiv period framför oss, bara att bita ihop och man vet ju att det bara är tillfälligt och det får en att orka.

Kram!
www.blogger.com/profile/102069744724896415
Tina,
Hej finaste! Oj! Ni har verkligen fullt upp! Hoppas ni inte stressar för mycket bara vännen! Vad duktig du är med träningen! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886