Måndagskväll och aj aj aj

Mitt tålamod var inte alls någon höjdare så vi tog en promenad till en lekplats och fick sällskap av goda vännen T och hennes barn. Barnen lekte och hade kul och jag fick prata av mig. Det är lite tomt här hemma och ingen att "beklaga" sig för när L pratar konstant samtidigt som R gör ljud eller leker med något som har ljud och huvudet känns som om det ska explodera.
Hemma igen var jag på badrummet och L skulle upp och hämta något. Plötsligt hör jag hur hon ramlar ner för trappan och hur det dunsar som om hon ramlade hela vägen uppifrån. Jag rusade ut och såg hur hon låg i en hög på golvet och var beredd på det värsta. Jag väntade mig blod och ben som stod i fel riktning. Men som tur var blev det "bara" lite blåmärken. Puh! Det kunde verkligen ha gått illa för min tjej!!

Barnens farfar kom förbi en stund och gav mig möjlighet att både vika tvätt, sortera R:s klädlådor, få undan i köket och gå ut med soporna utan att känna mig stressad. Det var välbehövligt att få göra något i lugn och ro. Även om det var hushållsarbete :-D
R somnade fort efter vällingen ikväll, även om han redan har vaknat en gång. L har självklart inte somnat ännu och ikväll har hon valt att sova i sin egen säng. Mycket förvånande och det ska bli intressant att se om hon kommer om en stund och har ändrat sig. Så att det tar ännu längre tid innan hon somnar..

Gillar

Kommentarer

Mrs Moet,
Hej

Typiskt att se en dålig film för att så få lite sömn. Inte alls kul.
Fy för trappor alltså. Jag vet känslan när man hör hur det dunsar och så ska behöva fram och se hur illa det är. Vidrigt.
Jag har fortfarande ångest över den gången Emilia ramlade ner och hon illvrålade med en sax liggande bredvid sig. Jag blev ju mer hysterisk än henne, trots att man försöker var "tuff" och "duktig" mamma.

Kram på dig
Åsa
www.mrsmoet.se
BloggMamman,
Usch, det där med trappen är min mardröm- de kan ju verkligen så ihjäl sig om de dunsar ner för trappen och vi har klinkersgolv nedanför...ändå måste de ju få gå i trappen annars lär dej sej ju aldrig...
Ha en fin kväll, hoppas barnen sover bra i sina egna sängar!
Kram
BloggMamman- en humorblogg om BloggMammor o Mammaliv
bloggmamman.com
Fnulan,
Men OJ!!! Vilken tur att allt gick vägen!!! Kramen
www.fnulan.se
Fnulan,
Men OJ!!! Vilken tur att allt gick vägen!!! Kramen
www.fnulan.se
Anonym
,
Hej hjärtat! Oj! Vilken tur att det gick så bra som det gjorde! Hoppas att hon sov hela natten i sin säng oxå! KRAM!