Måndagslista


Dags för årets tredje måndagslista - som vanligt inspirerad av Jennyn.Idag är jag lite extra glad över att: 
♥ vi hade en trevlig helg i Göteborg, hela familjen.
♥ L var en söt liten tjej imorse och inte alls bråkade eller var tjorvig.
♥ denna veckan innehåller mycket kul!
♥ det är after work med tjejerna på onsdag!
♥ jag ska på kalligrafikurs på torsdag! Synd bara att jag inte hinner över så mycket mellan gångerna.. Eller prioriterar.
♥ våra kära vänner F&C med vårt söta lilla gudbarn kommer till oss på fredag!!! Den lilla prinsessan är verkligen efterlängtad och L ville inte plocka ner julkortet på henne förrän jag lovade att vi ska ta lite nya bilder på fredag som hon sedan kan få ha på sitt rum :-)
♥ jag även denna veckan har planerat maten och tom inhandlat. Att det sedan inte blir exakt som jag planerat gör inget, jag har ju sakerna hemma och istället för att laga rätter varje dag har vi ätit rester också, vilket är såå skönt!
♥ L älskade simskolan igår och blev jättebesviken när lektionen var slut..
♥ D:s operation gick bra och nu väntar vi på att stygnen ska tas på fredag.
♥ jag känner mig hyffsat i fas med det mesta. Har läget ganska under kontroll, även om det alltid finns en att-göra-lista för mig :-)
♥ jag har så mycket att vara glad över!

Jag är väldigt glad att jag faktiskt gör den här listan i princip varje måndag! Det får mig att reflektera över hur mycket jag har att vara glad över. Förutom sånt som står på listan har jag en underbar familj och härliga vänner som borde få uppskattning lite oftare!

Gillar

Kommentarer