Måndagslista i maj

Det känns som en evighet sedan jag gjorde en klassik måndagslista!
Idag är jag lite extra glad över att:

★ vi hade en trevlig världsmiddag i fredags och kunde sitta ute i flera timmar innan vi smet in och tog efterrätten. Vi har varit lite oroliga över hur vi ska få plats när vi är många, men det gick bra.
★ min kusin spontant hörde av sig igår när hon var i stan. Det blev grillmiddag på vår takterrass och vi satt ute i solen tills klockan var 22. Ljuvligt! Härligt att träffas och plus i kanten att det var toppenväder!
★ det är kort arbetsvecka för min del och vi åker till Solsidan på onsdag kväll. Längtar dit och det ska bil så skönt att komma dit och bara hänga.
★ jag träffade mina fina vänner förra veckan och att vi hann med både middag & musikal. Sånt borde jag göra oftare för fy bubblan vilken härlig energi det ger mig!
★ ingen av de närmsta grannarna hade vaknat eller ens hört när vi ofrivilligt spelade Bruce Springsteen i lördags morse :-)
★ vi passade på att grilla extra mycket igår så att jag inte behöver lägga så mycket energi på middagen ikväll - borde anamma det varje vecka. Laga extra mycket mat en dag så att det finns till en annan :-)
★ den fyrbenta fluffiga, som påverkades ganska mycket av vår flytt, verkar ha lugnat sig lite. Hon skäller inte lika mycket nu, även om hon fortfarande verkar känna att hon måste berätta varje gång någon går förbi...

Är du lite extra glad över något idag? Berätta gärna!

Gillar