Måndagstrött

Efter en natt med sjukt dålig sömn (hade tom svårt att somna trots att jag var trött) är det nu dags att kicka igång den här måndagen och veckan. Jag är dock inte helt nöjd när det första jag tänker på när jag vaknar är "när kan jag sova igen?".

Min lillskrutta kommer nog också att ha svårt att komma upp idag, för hon låg vaken och väntade på att pappa J skulle komma hem efter en helg i Berlin.

Godmorgon!

Gillar

Kommentarer

Potatishäxan,
Har också sovit uselt. Alla var i sängen i natt. 160 cm som är så sköna att sova på trots ansenlig ålder förvandlas till ett helvete när man ligger fem i den. Ja, Tilda med. För inte så länge sen köpte vi en ny gavel i metall, den är lite högre än den gamla och den gamla vovven har lite svårt att komma upp. Hade hoppats att hon skulle låta bli, men icke, hon gör hur många försök som helst och hennes halsband med namnbricka klingar galet mot metallen vid varje försök. Nu ska jag gå och se om det finns nån ledig massagetid idag... Oj, nu blev det ett helt blogginlägg här. Kanske man skulle ta och återvinna det till bloggen? Ha en skön måndag trots tröttheten!
www.blogger.com/profile/018631233984026212