Manipulation, jobbtankar och lövhopp!

Jag har haft en skitdag! Jag har faktiskt gråtit så att jag känner mig som en svullen bulldog i ansiktet... Eller en mops kanske. Jag trivs inte alls på mitt jobb och önskar att jag inte behövde gå dit mer. Idag uppstod en riktigt olustig situation och jag känner inte för att jobba med människor som pratar bakom ryggen på en. Men nu är jag ju vuxen och aningen förståndig och inser att jag inte kan smita från problemet, utan det är bara att bita ihop och köra på som vanligt imorgon.
Givetvis gör detta att jag funderar mer på det där andra "jobberbjudandet" jag fått, men inser samtidigt att det bara är att fly från problemen. Det är nog inte dit jag vill egentligen. Frågan är bara vad jag egentligen vill. Jag vet bara vad jag inte vill!
Jag skulle nog behöva gå till en syokonsulent eller något. Eller så får jag väl googla efter något test som visar vad man skulle passa att jobba med/som.
Fördelen med att jag haft en riktig skitdag är att jag tog mig i kragen och körde ut till skogen med dottern och hunden efter dagis. Vet inte om det var så genomtänkt egentligen, i regn och blåst, men roligt hade vi. Vi lekte kurragömma bland träden (fast det är ju inte så jättekul att låtsas att jag inte vet att L gömt sig bakom samma träd som jag just gömt mig bakom..), hoppade bland löven, gick balansgång på nedfallna träd (ja, L balanserade och jag försökte hålla henne uppe på de hala stockarna) och kastade pinnar till D. Det var en mysig dag i skogen och nu ska jag gå till min mysiga säng med nytvättade sängkläder och lägga mig och bläddra i en tidning. Om L har somnat, för jag hörde henne tjoa och tjimma för en stund sedan. Trots att hon också fått nytvättade sängkläder, med prinsessorna på!

Gillar

Kommentarer

CharmKatti,
Det lät som om skitdagen blev rätt bra ändå!
Hoppas förstås att allt ordnar sig, och folk som snackar skit, dom är inte värda mycket.
www.blogger.com/profile/046181021213338000
Marie,
Usch och fy vad trist att känna så. Förstår vad du går igenom. Ibland tar det lång tid att komma på vad man vill göra, ibland tar det tid att komma ifrån något gammalt och påbörja en ny resa!
Trivs man inte så är det väl värt att ta en rejäl funderar och våga ta steget. Du måste se till att må bra!

Bra att du kom ut i friska luften och fick leka med dottern. Det råder bot på mycket.
Kram
www.blogger.com/profile/180519662011476715
Vera,
Ajaj, det är inte så kul alltid. Jobbet är ju en plats där vi spenderar MYCKET tid och det blir en pina om man inte trivs. Håller tummarna för att det ska lösa sig. Ska ta mig en rejäl funderare på vad jag ska skriva i utmaningen. Inte helt lätt. Kram kram
metrobloggen.se/denlillaroda