Manlig förkylning, karuseller & choklad

Båda barnen har varit lite småsnoriga och nu var det även dags för J att åka på det. En riktigt manlig förkylning slog han till med, så här precis på en härligt solig sommardag. Själv har jag haft en skön dag i solen, men han har legat inomhus eller gått omkring med jacka, stackaren.


Eftersom vi egentligen planerat att åka iväg på äventyr idag, vilket nu blev inställt, så valde vi istället att åka in till Östersjöfestivalen på kvällen så att barnen skulle få åka lite karuseller.

Underbart väder att strosa runt i, och förmodligen en bra kväll att välja då det inte var speciellt trångt i karusellköerna. Eller inga köer alls rättare sagt.

Och J hade iaf tur i spel. Jag satte 40:- på ett chokladhjul och alla fick välja en siffra var. J vann & ett gigantiskt kexchoklad fick följa med oss hem. Jag har  a l d r i g  vunnit något i ett chokladhjul. Aldrig. Fast nu får jag ju iaf smaka.


Nu laddar vi istället för en äventyrsdag imorgon. Kläder är framplockade. Badkläder och handdukar likaså. Klockan är ställd och imorgon blir det frulle i bilen för sommarmorgontrötta familjen. Ett par kexchoklad är också framplockade :-)

Gillar

Kommentarer