Mat, prat & målat fat

Hemma igen efter en helg med högskoletjejerna i Göteborg. Hann med en kort date med Åsa på vägen också. Kul när man får till en liten träff då och då när man annars inte ses så ofta. Åsa bjöd på god fika i solen på sin balkong innan jag åkte vidare till tjejgänget som denna gången saknade två tjejer som inte var med pga sjukdom.

Vi har blivit bjudna på goda middagar av helgens två värdinnor. Goda efterrätter och goda drycker. Vi har hunnit prata mycket, skratta mycket, äta mycket, springa lite, fika lite, shoppa lite & vara lite kreativa. En härlig helg som vanligt har ökat energiförrådet.
Borta bra men hemma bäst och nu är familjen samlad igen. De har haft en härlig helg på Solsidan med kusinerna. De har badat och busat. De har burit grenar och bitar av tre tallar som en aborist tidigare i veckan tagit ner så nu lär vi har ved ett tag framöver :-)

Tyvärr kom R hem och var både febrig och rejält hostig - nej, han badade inte i havet - så nu får vi se hur natten blir.

Gillar

Kommentarer

Tina,
God morgon vännen! Låter som en toppenhelg för er alla! Synd bara att den slutar med sjukdom. Hoppas att natten inte har varit för tuff och att fina R snart blir bättre igen! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886