Matig helg

Söndagskväll. Sitter hemma i soffan och känner mig nöjd med helgen som gått. Vi har tillbringat helgen på Solsidan, vårt Solsidan alltså. Väderprognosen visade bara regn hela lördagen, men vi hade faktiskt riktigt bra väder. Tur att jag hade packat ner ett par shorts ändå :-) Visst kom det rejäla regnskurar emellanåt, men det var också riktigt varmt emellanåt.

Vi hann inte mer än landa i vårt sommarhus förrän vännerna körde in på uppfarten. Med sig hade de en överraskning - svenska kräftor! Mums! De känner oss väl :-)

Dock hade vi redan handlat all mat för helgen, inklusive en stor påse kantareller som min man - citat: "Kunde inte låta bli"
så vi fick vara innovativa för att orka äta allt, he he!

Vi lyckades dock få i oss både hamburgare, kräftor och grillat igår. Kantarellerna sparade vi till frukost idag och de smakade finfint på frukostmackan! Den planerade efterrätten skippade vi dock igår, ha ha!

Det har badats i havet (inte jag!), poolen och vedeldad tunna. Vissa har bastat, åkt vattenskoter och soffa också. Inte jag :-) Sammanfattningsvis har det varit en riktigt härlig helg! Jag fattar dock inte att barnen orkar bada så mycket som de har gjort!

Nu är det dags att hänga upp en maskin tvätt och göra oss redo för morgondagen. Den lille prinsen har dock haft ont i halsen så det blir ingen skola för honom imorgon. Det är läskigt med alla typer av symptom dessa tider, men inte helt oväntat att kidsen blir krassliga nu när skolan börjat igen.

Hoppas att du också haft en fin helg!

Gillar

Kommentarer

Emschen ,
Men åh så gott ni har ätit! Blir riktigt avundsjuk.
krya på lillprinsen!
emschen.se
Fnulan,
Men ååå alltså den där Solsidan, jag vill också dit om man får kantareller, bada, åka vattenskoter och umgås med dig,. Jag hade verkligen behövt en tjejhelg. Vi måste ses, jag kan också bjuda på kräftor minsann =) KRAM
www.fnulan.se
Vilken helg!! Jag längtar efter kräftor, har inte ätit en end ännu. Tänkte haft skaldjursafton, men mannen gick och skaffade sig ryggskott, så det blev det inte. Kantareller har jag ätit och har ett gäng i kylen. Skulle dock velat ut och plockat själv.
Kram Kajsa
www.bland-kastruller-och-vinglas.se
Amandizan
Amandizan,
Oj så mycket gott ni har ätit i helgen😍kantareller på mackan är ju inte helt fel 😊här har det mest regnat tyvärr
nouw.com/amandizan
Paulina
,
Vilken härlig helg ni har haft. Själv gillar jag inte kräftor men det ser ändå gott ut på något vis haha. Bra det var lite fint väder också 😊
Michelle,
Ja mkt kräftskivor ser man nu på instagram dock inte alls förtjust i detta. Men glädjer mig att andra tycker om det 💕
michellefrandell.blogg.se
Mirre,
var nyligen på kräftskiva och nu kommer hösten nu kommer man nog se fler och fler. SÅ härligt vill också vara vid er solsida =D
sweetwordsbymirre.com