Matprat, klätterställning & pippi

Idag har det varit en bra dag. Inget tjafs alls med L. Lite tjat när hon inte ville äta, bara, men eg var det inte tjat - för hon fick välja på att äta ett par skedar eller gå och ta på pyjamas. Det är inte så att jag vill tvinga i henne mat, jag vill att hon ska ha en naturlig inställning till mat och ätande, men när hon säger att hon är mätt, men gärna vill ha en glass... det går jag inte med på!
Annars har familjen hunnit med en liten promenad ikväll. L fick visa sin pappa hur hon kunde klättra i en klätterställning som är byggd av rep, en kul konstruktion. Det kom 3 äldre grabbar, som satt på en bänk ett slag, sedan frågade de om det var ok att de gjorde en grej i ställningen som tog ca 5 min. Ok för oss, vi skulle ändå börja röra på oss. De klättrade upp och gjorde volter - kul att se! Det roliga var att L var lite mesig och sa att hon inte vågade klättra när där var ett gäng tjejer som klättrade och lekte. Men när de äldre grabbarna kom, då blev hon tuff!
Idag hade jag noll och inga idéer alls till vad vi skulle äta till middag. Och ingen hjälp fick jag av J. Så jag laddade ner en Arla-app till min iPhone och klickade runt lite. Valet föll på Flygande Jakob, som jag knappt vet om jag någonsin gjort innan. Väldigt 80! Men riktigt gott! Ska försöka spara receptet i min minnesbank någonstans så att jag kanske kan göra det igen :-)

Gillar

Kommentarer