Med cykelfest i backspegeln

Vilken fantastiskt trevlig kväll jag hade igår! Cykelfest. Skatt. Slibovitz (eller hur det nu stavas). Dans. Nya bekantskaper. God mat. High heels. Converse.


Ett riktigt kul koncept där vi först samlades för fördrink och mingel och alla fick en liten påse med adresserna man skulle närvara på under kvällen. Eftersom J var på annat håll hade jag teamat ihop mig med en annan partner och vi hade haft turen att få vara värdpar för förrätt. Såå skönt att bara kunna slappna av sedan! Visserligen hade jag inte gjort så många knop innan heller. Ja köpte vinet och la ut servetterna, ha ha!

Det var ett galet gäng på förrätten och stämningen var hög. Eller låg om man hellre vill det. Tiden gick rasande snabbt och det var plötsligt dags att kasta sig vidare. Det ena paret av våra gäster skulle ha kräftskiva som sin huvudrätt så vi stannade vid deras adress när vi passerade och fick en liten shot på vägen. Vidare till huvudrätten där vi i princip blev mötta med Slibovitz i hallen. Också en supertrevlig middag med mycket prat och en klocka som gick i rasande fart. Som tur var hade vi efterrätten bara runt hörnet och där blev det cheesecakebitar lika stora som tallrikarna.

Det gjorde nog gott med en liten cykelrunda till efterfesten sedan. Både med tanke på matintag men kanske framför allt för dryckesintaget!

Sedan dansade jag så att jag till slut fick slänga heelsen och ta på Conversen. En toppenkväll som bara hade varit bättre om J varit med mig.

Gillar

Kommentarer