Med rinnande näsa


Efter ett nytt besök hos tandläkaren (500:- fattigare denna gången)smet jag snabbt inom Twilfit och hittade en ny bikini. Skönt! R var jätteduktig under stunden hos tandläkaren så jag behövde inte förvärra känslan i stolen av stress över en skrikande bebis.

Lämnade sedan båda barnen på jobbet hos J och åkte på after work med vänner. Hade telefonen redo hela tiden, men det visade sig att R sovit i 3 timmar och J hade ont ens behövt ge honom ersättning när vi möttes hemma. Snacka om lyx för J! Och skönt för mig att veta att det funkar att lämna honom. Eller funkade iaf ;-)

Annars börjar tyvärr lillkillen bli förkyld och jag hoppas på en natt med hyffsad sömn. Har en hel del att fixa imorgon inför torsdagens avfärd. Bäst jag försöker sova. Godnatt!

Gillar

Kommentarer

Tina,
Hej gumman! Vad skönt att du hittade en bikini till slut. Tandläkarbesök är aldrig roliga, allra minst för plånboken. Hoppas du har fått sova inatt och att du får gjort det du behöver idag. KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Potatishäxan,
Nej, vi sitter hemma och väntar på besked om bilen och hoppas att det är snabbfixat. Har hittat en ny resväg. Bara inte bilen är totalhavererad...
www.blogger.com/profile/018631233984026212
CiliaH,
Usch, tandläkaren är aldrig kul 😟 Skönt att lillprinsen var lugn i alla fall under tiden och kul med AW!

Kram
ugglehuset.se