Medalj, matplan & coachning

Igår var det innebandycup och tidig uppstigning i Lejonkulan. Trist för mig som uppskattar sovmorgon, men jag fick iaf det idag :-)

Även om jag inte gjorde så mycket mer än att vara chaffis, stöttande publik och mattant åt min son så  blev jag ganska mör när vi kom hem på eftermiddagen. Det blev inte många knop gjorda och hade vi inte haft hund hade jag inte ens kommit ut för lite frisk luft.


Det är så roligt att se hur en individ (i detta fallet vår son :-) ) utvecklas. Igår fick grabbarna lite individuell coachning i omklädningsrummet och det var precis som om det var den boosten han behövde. Han spelade grymt mycket bättre än tidigare. Det gäller väl att veta vilka knappar man ska trycka på som coach.

Idag blir det ännu mer innebandy för R, medan jag ska satsa på lite matplanering inför veckan som kommer. Det är aktiviteter alla kvällar utom måndag och J är ju på resande fot så det blir bara jag och barnen som ska rodda pusslet. Men det fixar vi!

Gillar

Kommentarer

Madde
Madde,
Så kul då det går framåt och att barnen växer. Hund är allt bra att ha. Saknar en så mycket.
www.nouw.com/madelena
Therese
Therese,
Så kul att han utvecklas! Här väntar fotbollscup nästa helg för Bogge, så förhoppningsvis blir det en medalj även för honom till samlingen 😃
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229