Mellandag, morgonrunda & ledighetslunk

Idag blev det lite av en "mellandag" för oss. Från början var det tänkt att vi skulle lämna sommarhuset som igår (söndag) för att J skulle börja jobba idag. Men vi väntar på en leverans till jobbet från Kina, och så visade det sig att den skulle komma tisdag lunch istället så då bestämde vi oss för att stanna till tisdag morgon. Men så idag fick vi veta att leveransen blivit försenad och kommer inte förrän på torsdag morgon.. ha ha. Men nu vill R hem! Han vill hem och cykla med sin grannkompis! Så nu har vi (nog) bestämt att vi åker under morgondagen iaf. Fast man vet ju aldrig :-)

Vilket fantastiskt väder det varit dag! Tog lite bilder under morgonrundan, men tyvärr blir det inte som i verkligheten. Bjuder på några mobilbilder i brist på annat.

jag känner mig lite kluven till det här med att lämna sommarhuset och åka hem till vårt hus i stan. Å enda sidan är det fantastiskt skönt att vara här och låta ledighetslunken hålla sitt grepp om mig. Å andra sidan längtar jag efter att komma hem och börja få lite struktur på det här året. Å ena sidan är det jätteskönt att vara kvar här och mumsa på chips på kvällarna :-) men å andra sidan längtar jag efter scampisallad & smoothies och mat på lite mer regelbundna tider. Här har jag gått långa skogspromenader varje dag vilket har varit superskönt och det har varit utan stress eller tider att passa. Hemma kommer vardagen igen och det gäller för mig att fortsätta prioritera min egen träning och hälsa. Vilket kommer att bli en utmaning. Så ja, jag är lite kluven :-D

Gillar

Kommentarer

Elina,

Förstår att du är kluven, jag hade blivit rastlös och behövde något mer att göra efter ett par dagar! Det ofta så skönt att komma tillbaka till rutinerna igen efter att ha varit ledig 😊

detkaosvikallarvardag.com
Popprinsessan
Popprinsessan,
Nej, rastlös blir jag inte där. Det finns saker att göra! Men inte samma måsten som hemma. Men jag gillar också lite rutiner.
nouw.com/popprinsessan

Bort bra men hemma bäst. Kan förstå att du velar.

Kram Kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se
Popprinsessan
Popprinsessan,
Så är det alltid, och tur är väl det! Tänk om man inte trivs i sitt eget hem... Det bästa är att jag kan åka tillbaka när jag vill!
nouw.com/popprinsessan
Diana Saelöen ,

Det är också lite kluvet att vara i sommarhuset på en vinterledighet 😊 men förstår att det är ett speciellt lugn eller stämning över det huset som vill locka dig att stanna samtidigt som den stämningen ju kommer att försvinna om det blir mer vardag över det. Så ni gör nog bäst i att åka tillbaka hem till vardagen ett tag - för den behövs ju också

nouw.com/fibrolivet
Popprinsessan
Popprinsessan,
Detta är första vintern vårt sommarhus är ett hus och inte bara en liten stuga. Men jag älskar att vara där! Det är ett lugn som inte finns hemma. Det finns inte heller en massa måsten som hemma. Inte så mycket saker är det väl eg när jag tänker efter... Oavsett, jag älskar att vara där under alla årstider!
nouw.com/popprinsessan
Linda Odelmar,

är alltid svårare att få till tid i vardagen till träning men det går oftast om man verkligen vill att planera om så att det passar, finns ju många tillfällen då man kan gå istället för att ta buss eller bil..

www.nouw.com/silverblomma
Popprinsessan
Popprinsessan,
Javisst är det så, det är en planeringsfråga. Det är bara så mycket lättare att planera in barnens aktiviteter än mina egna...
nouw.com/popprinsessan
Amandamalmflod
Amandamalmflod,

Härligt att kunna komma in i rutiner i gen 😊 härligt med en promenad man känner sej piggare av de

nouw.com/amandamalmflod
Popprinsessan
Popprinsessan,
Ja, det är något visst med lite rutiner ändå!
nouw.com/popprinsessan
Fnulan,

Jag förstår att det är dubbla känslor. Man är i en bubbla när man är iväg och det är så trist när bubblan spricker ju! Men jag förstår barnen som vill ha sitt och sina kompisar. Varför kan man inte bara få allt med en gång?

www.fnulan.se
Popprinsessan
Popprinsessan,
Bra beskrivning - att vara i en bubbla! Nu har bubblan spruckit och jag här hemma hos halvvissna blommor och en massa packning 😊
nouw.com/popprinsessan
Marlene,

Förstår precis! Här på Öland är det tyst och lugnt, promenaderna är jättemysiga men hemma har jag mitt träningsrum. Här finns begränsat med saker i kylen alltså äter vi väldigt bra, men jag vill hem till min tebryggare som gör magiskt gott te. Och trots att jag faktiskt sover bättre här, vill jag ändå hem till min säng. Så imorrn bär det av hem till Tumba igen.

fdensammamamman.se/
Popprinsessan
Popprinsessan,
Ååå, vad är det för tebryggare du har? Blev nyfiken 😊
nouw.com/popprinsessan
Kamilla,

Den där kluvenheten mellan att vara här eller där kan jag för5stå. Jag älskar staden och samtidigt lugnet på landet. Men så har jag alltid funkat velat ha både och och så får jag nog försöka ha det i livet helt enkelt båda två

kamillaskamera.com/
Popprinsessan
Popprinsessan,
Ja, jag tror att jag också behöver båda delarna.
nouw.com/popprinsessan
Therese,

Förstår att du är lite kluven, vilket paradis, men du har ju det bästa av två världar och det ena utesluter ju inte det andra... Förstår behov av kompis, här har barnen också varit ute en stund för att träffa vänner, men då det är 24 minus blev det inte så länge. Ha en fin trettodagsafton oavsett vart ni firar den!

lurans.blogg.se
sofiefriden
sofiefriden,

Skönt ändå att man kan stanna längre då 🙂

nouw.com/sofiefriden