Mellis

Det tog en stund på Ikea idag och sedan ett litet stopp i mataffären innan vi vände kosan hemåt igen. Insåg att R säkert började bli lite hungrig och shoppade en fruktpuré från Ellas Kitchen som R sedan fick testa i bilen. Supersmart! Och det gick jättebra! Helt klart ett bra alternativ när man inte direkt kan sätta sig ner någonstans och mata med sked.
Och nog sjutton behöver grabben "inkomster" för just nu är det mycket "utkomster". Idag har jag än så länge bytt stinkblöja 7 (sju!!) gånger! Och när han var bebis var det en var tionde dag!! Normalt just nu är annars kanske två om dagen, men jag hoppas hoppas hoppas att är tänder på G. Man har kunnat skymta de vita gaddarna under tandköttet i två månader nu så det är förhoppningsvis dags snart. För L var det alltid ett tydligt tecken i blöjorna när hon fick tänder.

Nu ska jag krypa ner och kolla lite på tv. Ska försöka komma upp tidigt imorgon :-)

Gillar

Kommentarer

Therese,
Hi hi du ser utt att ha shoppat på bra, tur det itne fanns hyachinter kanske, för vart skulle de fått plats?! 😉 *ler* De hade rykande åtgång så de kommer säkert hem i flera omgångar. Ha nu en fin mamma träff i dag! KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Therese,
Oj, det var många blöjor!!! Hoppas tänderna tittar fram ordentligt snart så det är över 😊

Jag skall inte på tjejkvällen. Vi har bokat in att fira barnen den helgen så vi skall ha barnkalas och mina föräldrar här över helgen. Hoppas ni får roligt! Kram!
www.blogger.com/profile/096933811762772303
Anonym
,
Hej hjärtat! Oj det var många stinkblöjor det. Jag kommer ihåg när mina var små och i perioder tyckte jag att jag inte gjorde annat än bytte bajsblöjor men så hade jag ju två oxå. Hoppas ni får en fin mammaträff idag gumman! KRAM!
Mamma Russin,
haha ja nog behövs inkomster och utgifter balanseras, haha.. 😊

Ellas K är toppen, de kom när Stina var liten plutt och både hon och jag gillade dom.. kan köpa dom någongång till henne än i dag för hon älskar dm än..:)

kramkrma
enburkrussin.se