Mello - deltävling 1

Vi måste så klart prata lite mello. Man kallas ju inte Schlager-Chrille för inte! :-)

Tyckte att startfältet i första deltävlingen var ganska bra. Tyckte det var helt rätt bidrag som gick vidare till final. Eric Saades låt var förväntat poppig och Jessica Andersson sjunger fantastiskt. L röstade på Dolly Style och eftersom vi ska gå på Andra chansen så var det ju roligt att de gick vidare.

Daniel Gildenlöw blev jag lite besviken på. Tyckte att låten Road Salt med hans grupp Pain of Salvation var grymt bra (för några år sedan) och det blev inte lika bra på svenska denna gången.

Tyckte att Sanna & Robin gjorde ett bra jobb. Kul när de bjuder på sig själva och alltid kul med lite extra sångnummer. Förstår att många stör sig på Filippa Bark, men jag tycker att hon är ganska rolig. Jag förundras dock mest över hur hon kan prata så, speciellt när man vet att det är en vuxen kvinna som spelar rollen.

På lördag är det dags att se deltävling 2 live i Malmö. Vet av erfarenhet att det brukar vara en annan känsla när man är på plats jämfört med att sitta framför tv:n, så det ska bli spännande!

Gillar

Kommentarer

Maria,
Vi missade mellon då vi var på kalas, får ta igen det till helgen istället 😊
Hoppas att allt är bra med er!

kram kram
jagharvingar.se
Therese,
I brist på annat så hamnade vi framför mellon, inget vi ser å vi blev ännu mer övertygande om det efter denna hemska Filippa Bark, guuud så hemsk. Men som sagt smaken är som baken, Luran hejade på dockorna medan jag å maken var mer inne på duetten med han operasångaren. Men till helgen hoppar vi nog mellon ;-D Ha en fin kväll!
www.blogger.com/profile/107096415516469723