Mello 2014 - deltävling 4

Äntligen den sista av deltävlingarna i årets mello. Äntligen, därför att det ju faktiskt inte varit speciellt många bra bidrag i år... Tack och lov gick rätt bidrag vidare i denna delen iaf! Huvudsaken var att Alcazar gick vidare!Alcazar: Alcazar levererar säkert. Man vet vad man får och det är bra. Det är disco! Lägger min röst på dem i finalen!
IDA: Inte mycket att säga om den, kommer inte ens ihåg den nu efter tävlingen. Inte dålig men...
Janet Leon: Helt ok. Dock lite tråkigt utförande.
Ammotrack: Mycket "hårdrock" i år. Kul när det är lite annorlunda.
Josef Johansson: Nix. Fel forum.
Linda Bengtzing: Hade förväntat mig något bättre av Bengtzing. Gillar tempot och hennes energi, men låten var tyvärr inte bra.
Ellinore Holmer: Jättekonstigt för mig att den tog sig till andra chansen. Inte alls bra. Och trist outfit.
Anton Ewald: Har faktiskt lite svårt att hålla isär alla grabbarna: Saade, Zia & Ewald.. Lite same same.. Och Anton sjöng ganska surt emellanåt. Hoppas han hinner öva lite till innan finalen.

Nu ser jag fram emot finalen. I andra chansen är det ingen självklar favorit. Linus Svenning kanske, bara för att jag gillade låten och tycker han har en grym röst - även om det inte är en mellolåt.

Gillar

Kommentarer

Helen.HUSnrNIO,
Håller verkligen med dig! I år var det inte alls särskilt bra mello 😟
Alcazar var grymma så att de gick till final var ju väntat fast ändå kunde jag inte låta bli att vara lite nervös för det har verkligen varit konstiga otippade vändningar i de där resultaten i år.
Vi röstade på dem iaf 😊

Ha en trevlig söndagskväll!
husnrnio.se