Mello-mingel

Igår var det mellotajm i Malmö och dags för mig och bästa mello-vännen att lämna män och barn hemma.


Hann inte mer än sätta foten inne på Malmö Arena när jag sprang på det första välkända ansiktet. Sedan dök de upp en efter en :-) Kul att träffa så många härliga melloglada vänner!

Fnulan som är lika schlagertokig som jag var så klart på plats och glittrade ikapp med pom pomsen. Marica har inte alls samma mellointresse, men var ändå ganska nöjd över att vara på plats på parkett och det var härligt att få kramas med tjejerna!

Tack för bilden Malin!
Åse sprang jag på både före och efter showen och hon var lika glad båda gångerna - trots feber och halsont. Eller nja, hon var faktiskt snäppet gladare efteråt eftersom bådas vår favorit Magnus Carlsson knep en finalplats!


Och jag tror att det är något speciellt när man är på plats på en melloshow. Allt känns så mycket bättre när man är på plats. Sanna & Robin var återigen fantastiska och jag älskar hur de bjuder på sig själva. Åkarpsvideon var fantastisk, och inte bara för att jag själv fick leka pizzabagare på pizzerian där (fast det finns kanske fler?) på min möhippa :-)

Jag tycker att rätt bidrag gick vidare och det ska bli superkul att få uppleva allt en gång till tillsammans med L om några veckor (Andra chansen).

Och för er som undrar om jag klarade mig undan tv-kamerorna denna gången så kan jag avslöja att ja, det gjorde jag, Men hade jag inte varit så upptagen med att ta en "groupie" tillsammans med min kära vän så hade vi kanske skymtat bakom killen i regnbågsboa som fick vara med på Samir & Victors groupie ;-)

Gillar

Kommentarer

Emelie,
Kuuul med mellofest 😃 måste gå på en någon gång även om jag inte är en schlagernörd haha 😃 Folkfester älskar jag.
undermyumbrella.se