Mello-nostalgi 90-tal

Nu är det dags för nostalgitrippen till 90-talet. Verkar inte ha så mycket minnen där ifrån.. Vet inte om det beror på att jag då bland annat gick på högstadiet och gymnasiet och sysslade med annat..

1990 var det såklart Carola som var favorit igen. Likaså 1991. Eftersom jag i princip inte minns något annat bidrag från det året förutom Jim Jidhed så undrar jag om det var då jag inte tittade för att det var töntigt.. Fast det kan också ha varit 1992, för det känns också helt bortglömt. Eller 1993… Eller 1994.. Herregud vad gjorde jag då?
1995 minns jag att jag såg det igen :-D Kommer dock inte ihåg vem jag hejade på, men det kan ha varit Jan Johansen. 1996 kan jag inte minnas att någon var min favorit. 1997 var det säkert Blond. -98 kanske Jill Johnson. Hon är iaf en favorit idag!
En annan favoritschlager är ”Tusen och en natt” vilken jag också fick sjunga in på min möhippa (bland det roligaste jag gjort i hela mitt liv!) Charlotte Perrelli sjöng den dock 1999. Det lät nååågot bättre när hon gjorde det. Men om jag har tur så är det bara jag som innehar cd:n nedan...

Gillar

Kommentarer