Men hello again!

Men visst, han kom visst i år igen! Nissen Alf - som varit hos oss under flera år nu: 2019, 2018, 2017 & 2016. Förra året så trodde vi att det var sista gången vi skulle få besök av den lille nissen, men han hade visst lite tid över nu i dessa pandemi-tider :-)

Liksom förra året kom han inte bara med den lilla nissedörren, utan även sitt lilla krypin. Det ser mysig ut ut tycker jag :-) Tänk bara att sparka av sig skorna efter en arbetsdag, krypa upp i den där fåtöljen & läsa en bok!

Nu får vi väl se vad Alf har hittat på för oss under de närmsta veckorna :-) Han började snällt iaf! Med clementiner och choklad, ha ha!

Brukar ni ha någon nisse på besök hos er under december? :-)

Förhoppningsvis är han bra på att hålla kidsen motiverade, då de kommer att vara hemma några dagar till med snoriga näsor. Som tur är klarar de sig själva hemma, tillsammans. De fixar frukost och lunch, pluggar och spelar/kollar på film osv.

Vi har iaf haft en mysig eftermiddag & kväll tillsammans, med saffransscones, julkalendern & kalenderöppning. Gulliga ungar, de ville vänta tills jag var hemma innan de öppnade! 💕

Gillar

Kommentarer

Amanda,

Låter som en mysig kväll, håller med både gulligt och mysigt att dom ville vänta in dig med att öppna kalendern. Hoppas de snart är friska 😊

amandizan.wordpress.com
Madde,

Men gud vad sött. Jag gillar verkligen dessa små nisse pynten. Hoppas du får en fin vecka

motherandwife.se/
Elina,

Det är så gulligt med en liten Nisse. Riktigt mysigt krypin han har fått! Hoppas barnen frisknar till snart 😊

detkaosvikallarvardag.com
Madelena
Madelena,

Men så fint du gjort. Det där krypinet var ju inte alls fel, såg supermysigt ut tycker jag,

nouw.com/madelena
Fnulan,

Åh Nissen, han har jag sett hos dig i många år. Härligt att han är tillbaka igen. NIssen Alf sms:ade till Mira från (vad jag trodde) ett okänt nummer. Men när Mira hade googlat på numret visade det sig att det tillhörde Omtanken..... FAIL....

www.fnulan.se
K,

Den där Nisse flyttade aldrig in hos oss. Han tyckte att vi hade för stora barn helt enkelt. Men en himla tur att han kan flytta in i så många hem och mysa och busa lite extra inför julen.

kamillaskamera.com/
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Nissen bor hos småfolket. Saffransscoones lät gott. Hur gjorde du?

nouw.com/stenhagenbettan
fibrolivet
fibrolivet,

Men så fint han har det - lilla nissen Alf - har funderat på att bjuda in en här också trots att vi inte har små barn så det får nog bli en farfar nisse som nöjer sig med att ta det lugnt.

nouw.com/fibrolivet
Lillan Kind ,

Så mysigt att ha lille Alf hos sig som bjuder på överraskningar varje dag! Han skulle garanterat ha fått komma hit också om vi hade haft barn. Hans lilla läshörna ser verkligen inbjudande ut. Kan tänka mig att det går åt en del saker som motiverar barnen när dom är hemma och tillfrisknar. Saffransscones lät riktigt gott och det har jag aldrig ätit. Det väldigt gulligt av barnen att invänta dig för kalenderöppningen😊 <3

varapavag.se
Emschen ,

Men så mysigt! Någon busig Nisse har aldrig hittat hem till oss men vi har TomteLisa och TomteNisse som ser allt och som man alltid kan berätta allt för.

emschen.se