Men hello again!

Men visst, han kom visst i år igen! Nissen Alf - som varit hos oss under flera år nu: 2019, 2018, 2017 & 2016. Förra året så trodde vi att det var sista gången vi skulle få besök av den lille nissen, men han hade visst lite tid över nu i dessa pandemi-tider :-)

Liksom förra året kom han inte bara med den lilla nissedörren, utan även sitt lilla krypin. Det ser mysig ut ut tycker jag :-) Tänk bara att sparka av sig skorna efter en arbetsdag, krypa upp i den där fåtöljen & läsa en bok!

Nu får vi väl se vad Alf har hittat på för oss under de närmsta veckorna :-) Han började snällt iaf! Med clementiner och choklad, ha ha!

Brukar ni ha någon nisse på besök hos er under december? :-)

Förhoppningsvis är han bra på att hålla kidsen motiverade, då de kommer att vara hemma några dagar till med snoriga näsor. Som tur är klarar de sig själva hemma, tillsammans. De fixar frukost och lunch, pluggar och spelar/kollar på film osv.

Vi har iaf haft en mysig eftermiddag & kväll tillsammans, med saffransscones, julkalendern & kalenderöppning. Gulliga ungar, de ville vänta tills jag var hemma innan de öppnade! 💕

Gillar

Kommentarer