Mer om mig

Fortsätter Maddes utmaning med att dela med mig lite mer om mig själv. Idag blir det inga frågor och svar utan två alternativ. Vissa val är väldigt enkla för mig, andra svårare. Sedan är det ju alltid en tolkningsfråga också :-)
Vad skulle du välja?

Yin - Yang
Börjar med den absolut svåraste för mig att svara på. Yin eller yang alltså... Jag vill välja båda, den där balansen som yin & yang ändå symboliserar. Men valet faller på den feminina energin som står för vilande och reflekterande jämfört med yangs aktiva och dynamiska.

Höst - Vår
Älskar när ljuset kommer efter den mörka vintern. Älskar att se naturen explodera ut i olika färger och knoppar slå ut. Älskar värmen. Vår alltså.

Sommar - Vinter
Som sagt, älskar värmen :-)

Staden - Landet
Lite svårare val. Jag behöver båda. Pulsen & lugnet. Eller kanske inte så mycket pulsen som närhet till civilisation. Att kunna gå och köpa något fast klockan är 20. Och veta att det finns andra människor nära.

Katt - Hund
Är lite rädd för katter faktiskt. Tycker att de är opålitliga... självständiga javisst, men helt plötsligt sätter de klorna i en! Är absolut en hundmänniska!

Film - Serie
Svårt... saknar att se på film faktiskt. Tycker inte att det kommer mycket filmer på de olika streamingtjänsterna, så det blir mycket serier. Gillar dock att ha en serie med många avsnitt så att jag bara kan beta av och inte behöva vänta en vecka på nya avsnitt.

Kaffe - Te
Lätt, har aldrig lärt mig dricka kaffe :-)

Lyssna - Läsa
Om jag tolkar det som att det handlar om böcker så faller valet lätt på läsa. Lyssnar visserligen mycket på ljudböcker, vilket är perfekt när jag är ute och går med den fyrbenta fluffiga, eller när jag kör bil, men jag skulle aldrig byta bort det mot att läsa själv. Om jag istället skulle tolka frågeställningen som att det var lyssna på musik eller läsa böcker så skulle valet bli mycket svårare.

Rött vin - vitt vin
Är, till min makes besvikelse, ingen stor vindrickare. Önskar att jag skulle tycka att det var så där supergott att hälla upp ett glas rött en fredag och njuta av det medan jag lagar mat eller sitter och läser en bok :-) Försöker lära mig vilka druvor jag föredrar och har börjat hitta en röd tråd. Dock väljer jag nog fortfarande helst ett kallt glas vitt.

Zeroläsk - vanlig läsk
Är en stor konsument av Cola Zero.

Var det något som förvånade dig? Hur skulle dina val se ut?

Gillar

Kommentarer