Mer om mig

Fortsätter Maddes utmaning med att dela med mig lite mer om mig själv. Idag blir det inga frågor och svar utan två alternativ. Vissa val är väldigt enkla för mig, andra svårare. Sedan är det ju alltid en tolkningsfråga också :-)
Vad skulle du välja?

Yin - Yang
Börjar med den absolut svåraste för mig att svara på. Yin eller yang alltså... Jag vill välja båda, den där balansen som yin & yang ändå symboliserar. Men valet faller på den feminina energin som står för vilande och reflekterande jämfört med yangs aktiva och dynamiska.

Höst - Vår
Älskar när ljuset kommer efter den mörka vintern. Älskar att se naturen explodera ut i olika färger och knoppar slå ut. Älskar värmen. Vår alltså.

Sommar - Vinter
Som sagt, älskar värmen :-)

Staden - Landet
Lite svårare val. Jag behöver båda. Pulsen & lugnet. Eller kanske inte så mycket pulsen som närhet till civilisation. Att kunna gå och köpa något fast klockan är 20. Och veta att det finns andra människor nära.

Katt - Hund
Är lite rädd för katter faktiskt. Tycker att de är opålitliga... självständiga javisst, men helt plötsligt sätter de klorna i en! Är absolut en hundmänniska!

Film - Serie
Svårt... saknar att se på film faktiskt. Tycker inte att det kommer mycket filmer på de olika streamingtjänsterna, så det blir mycket serier. Gillar dock att ha en serie med många avsnitt så att jag bara kan beta av och inte behöva vänta en vecka på nya avsnitt.

Kaffe - Te
Lätt, har aldrig lärt mig dricka kaffe :-)

Lyssna - Läsa
Om jag tolkar det som att det handlar om böcker så faller valet lätt på läsa. Lyssnar visserligen mycket på ljudböcker, vilket är perfekt när jag är ute och går med den fyrbenta fluffiga, eller när jag kör bil, men jag skulle aldrig byta bort det mot att läsa själv. Om jag istället skulle tolka frågeställningen som att det var lyssna på musik eller läsa böcker så skulle valet bli mycket svårare.

Rött vin - vitt vin
Är, till min makes besvikelse, ingen stor vindrickare. Önskar att jag skulle tycka att det var så där supergott att hälla upp ett glas rött en fredag och njuta av det medan jag lagar mat eller sitter och läser en bok :-) Försöker lära mig vilka druvor jag föredrar och har börjat hitta en röd tråd. Dock väljer jag nog fortfarande helst ett kallt glas vitt.

Zeroläsk - vanlig läsk
Är en stor konsument av Cola Zero.

Var det något som förvånade dig? Hur skulle dina val se ut?

Gillar

Kommentarer

Elina,

Vad roligt att läsa dina svar, så roligt att se vad man har gemensamt med andra och vad man tänker olika om. Är inte heller någon stor vindrickare.

detkaosvikallarvardag.com
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Roligt att läsa dina svar och få veta lite mer om dig =) fina bilder på dig =) söt hund =) mysigt att sitta vid vattnet =)

nouw.com/2barnsmammaochfru
Marlene,

Så roligt att lära känna er alla 😊

fdensammamamman.se/
Stegsamlaren
Stegsamlaren,

roligt att läsa dina svar, jag dricker lika mycket te som kaffe så den frågan var lite knepig

nouw.com/stegsamlaren

Visst är det bekvämt med att ha allt i staden. Men även lugnet från landet och det har ju ni fixat till fint med era boenden. Vin är något man får lära sig och vin världen är stor och varierande

Kram Kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se
Marie,

Då fint du satt ihop och ja jag gillar alla årstider och som du säger fint när man ser naturen exploderar på olika vis. Jag dricker inte läsk längre, gör eget kolsyrat vatten eller vad man ska säga och nu känns läsk bar sött och sliskt på något vs.

sweetwordsbymirre.com
Madelena
Madelena,

Så roligt att du hoppade på den också. Yin och yang är svår, bägge behövs för att få en balans.

nouw.com/madelena
minasvarld
minasvarld,

Det där med vin är svårt. Tror att många gillar idén på att njuta av vinet en skön fredag. Jag har kommit på mig själv med att välja ett glas Pepsi Max i stället för vinet och inte för att jag ogillar vin utan för att i många fall är det gidar 😉

nouw.com/minasvarld
Fröken Rödlök ,

Många av svaren har vi lika på. Roligt att du utvecklar dina svar lite grann.

Www.frokenrodlok.se