Midsommar 2016

Wow, vilken midsommarafton det blev! Underbart väder, smarrig jordgubbstårta, barn som lekte bra, ingen som ramlade ner från linbanan eller trädkojan och skadade sig (!), goda vänner & helt enkelt väldigt idylliskt!

Det har blivit en "tradition" att våra gäster kommer till grill-lunch. Efter det blir det en båtfärd till Tjärö (fast förra året blev det Tärnö i regnet) och med oss har vi en jordgubbstårta bakad av någon i sällskapet. Årets variant var en med vit choklad, bakad med en del ångest om jag förstod det hela rätt, ha ha! Att den ser ut att ha halkat lite beror på att den klarat av en snabb båtfärd :-)


Efter att ha fikat & dansat kring midsommarstången bär det av hemåt till stugan igen. I år klarade vi knappt av att sitta kvar tills de spelat färdigt. Det var såå varmt och vi längtade till stugan och alla vattenaktiviteter :-)

Eftermiddagen spenderades på diverse sätt. För några i badtunnan, för några på vattenskotern, för några på sup-brädan, för några i solstol och för några servandes andra. 

Enligt traditionen blev det sedan midsommarmat, jordgubbar & en hel del skratt innan större delen av ligan stupade i säng!

Gillar

Kommentarer

Therese,
Det lät verkerligen som att ni fick ett helt suveränt firande, låter både idylliskt och mysigt! Fortsätt njut av sommaren! Här påbörjas semestern idag, oj så skönt! Kramar
www.blogger.com/profile/107096415516469723