Midsommar på Solsidan

Vilken underbar midsommarhelg vi haft!
Fint väder, god midsommarmat & underbara vänner!

Vi har vår lilla tradition som vi följde även i år :-) Vi startar alltid med grillunch innan vi drar till Tjärö för lite dans runt midsommarstången. Eller iaf för att fika på vår medhavda jordgubbstårta. Ansvaret för tårtorna går runt bland vännerna och det är alltid lika spännande att se hur de klarar transporten med båt...


Efter Tjärö blir det lek på hemmaplan vid stugan. Bad, båt, bubbel mm. Dock inte bubbel för dem som kör båt!


Jag har dock kommit fram till att nästa år ska vi kanske skippa själva midsommarafton :-) Det är midsommardagen som är så där riktigt härlig här hos oss! Alla vännerna stannar kvar (eller grannarna som sover hemma kommer tillbaka), vi tar dagen som den kommer och har inga tider att passa. Vi käkar midsommarmatrester till brunch och grillar på kvällen. I år var det ju en fotbollsmatch som stal fokus också :-)


Vädret påverkar såklart en hel del. Och i år hade vi tur med vädret, även om vi fixat finfint firande även med regn back in the days!

Jag är så tacksam över att vi har möjligheten och förmånen att fira med så många fina vänner!  Det var ett trött gäng som lämnade Solsidan igår. Och de är alla såå välkomna tillbaka nästa år! Eller ja, de är välkomna innan dess också!

Gillar