Midsommarafton 2012

Oj,oj, vad tiden springer iväg! Jag har knappt läst några bloggar på en vecka! Det fanns liksom ingen tid när vi var iväg med Bloggbussen och sedan vi kom hem har det varit mycket annat som gått före. Och nu är det plötsligt midsommardagen!

Igår hade vi en bra midsommarafton, trots det till en början mycket trista vädret. Regnet öste ner i princip hela dagen, men mot kvällen kom solen fram och alla barnen kunde vara ute och springa och leka.


Försökte mig på lite midsommarbilder på barnen, men R var inte alls sammarbetsvillig. Det gick inte alls utan napp.

Värdparet hade gjort lekar till både vuxna och barn och i tipsrundan avslöjades det att de hade gift sig förra helgen! Ett stort grattis till våra vänner på åsen!!! 

Det åts massa god mat och jag provade på att dricka alkoholfri snaps, eftersom jag var chaffis för kvällen. Dock smakade det bara som vatten med en liten skvätt hostmedicin, så det var ingen jättehöjdare. Något som däremot var en riktig höjdare var nutellatårtan, oh my säger jag bara. Inte lchf så långt ögat når, men å andra sidan har det varit mycket kolhydrater den här sista veckan, så nu får det bli ett rejält ryck. Nutellatårtan var dock värd det.

Gillar

Kommentarer

Nina - Glamourmamman,
Hej sötisar!
Har knappt läst några bloggar alls den senaste veckan - men BLOGGAT det har vi ju gjort, hihi! Hoppas verkligen att vi kan få till en träff snart igen. Vi saknar Linneas sång 😊

Kram Nina & Olle
glamourmamman.blogg.se
Anonym
,
Hej!
tack så mycket! Vi är också nöjda, dock lite slitna efter bara 2 timmars sömn!
kram mm
Linda,
vilka fina midsommarbarn. Skönt att regnet håll upp under kvällen så dom kunde vara ute lite, här hade vi faktiskt tur och hade superfint väder hela dagen, när hände det sist?
Kramar
www.uppochnervandahuset.se
Annaochlivet,
Åh vilka godingar du har! 😊 Ha en fin vecka! Kramis 😊
www.blogger.com/profile/161298179685519008