Midsommardagen

Vilken trevlig midsommarafton det var igår! Riktigt tradiotionellt firande först, med dans kring midsommarstång på en jättefin gård där det kändes som om större delen av nordvästra Skånes befolkning hade samlats. Alla hade med sig egen fika och det var soligt och härligt.
Trots att vi var 14 vuxna och 10 barn (mellan 1 och 7 år) så förflöt hela dagen och kvällen smärtfritt! Vi hintade värdparet att vi gärna såg detta som en tradition framöver, men jag vet inte om de nappar på det :-)

L var riktit hjälpsam mot de som var mindre och frågade 1,5-åringen om hon ville ha hjälp. Det ville hon :-DAnnars var L mycket för sig själv, vilket gjorde både J och mig lite bekymrade. Men det verkade som om hon valde det själv, för emellanåt sprang hon till de andra och lekte en stund, men sedan tröttnade hon och gick för sig själv igen. Lite som om "äsch, jag har det roligare själv". Och hon verkade inte ha tråkigt så man ska väl kanske se det som att hon är en stark tjej som går sin egen väg.
Idag fyller min kära pappa år och vi har varit ute på en liten båttur. Det var lite blåsigt men vi bestämde oss ändå för att åka, det var trots allt sol. Och det var helt underbart i Danmark. Det enda "problemet" var att att inga ställen började servera mat förrän vid 18 så vi fick fördriva tiden ett par timmar innan vi kunde få mat. Och jag hade bara ätit frukost så det var lite tufft ett tag ;-) Men maten var värd att vänta på - grillbuffé med en massa goda tillbehör. Mums! Jag är bara besviken över att jag inte orkade med någon glass som jag sett fram emot, men det får kanske bli morgondagens projekt ;-) 
Nu är hela familjen supertrötta och det tar nog inte lång stund innan alla är i liggläge. En film också så är jag nöjd. Om jag nu orkar se den...

Gillar

Kommentarer

Underbart med en lyckad midsommar. Här har vi med haft det härligt med strålande sol.
Kram
www.blogger.com/profile/109044080995754491