Migrän?

I söndagskväll/natt hade jag mitt kanske första migränanfall. Plötsligt mådde jag illa och fick strax efter en grym huvudvärk. Det var bara att mosa sig i säng och hoppas att ingen av barnen skulle bli illamående. Jag var på helspänn - skulle jag själv behöva rusa till toaletten eller skulle jag plötsligt höra något av barnen...

Det dunkade i huvudet och jag slumrade till, men vaknade efter en liten stund och en hemsk mardröm. Började om med bultande huvud och med sinnena på helspänn - varje litet ljud blev stort. Vågade inte ta någon huvudvärkstablett för jag var rädd att om jag svalde en tablett och vatten så skulle det få förödande konsekvenser för magen... Slumrade till igen efter någon timme - ny mardröm. Så höll jag på. Tills klockan ringde och jag insåg att huvudet fortfarande bultade. Men då vågade jag iaf ta ett par huvudvärkstabletter.


Och de verkade hjälpa lite iaf.

Igår var jag trött och somnade ganska fort på kvällen. Vaknade av att jag hörde R och insåg att det var ganska ljust.Trodde att det var morgon. Men det var kväll och lamporna på timer hade inte hunnit slockna ännu :-) Så jag fick sova lite till! Idag är det iaf ingen huvudvärk - skönt!

Gillar

Kommentarer