Miljöombyte

Nu är första delen av semestern i/på Solsidan avklarad. Kändes riktigt skönt att bara packa ihop litegrann och åka därifrån. Vi kommer tillbaka om ett par dagar och det är ännu skönare att veta att det inte är mycket som ska packas med då!

Jag har verkligen njutit de här dagarna då vi varit i stugan. Vi har inte fått gjort allt som vi hade tänkt, men å andra sidan har vi istället njutit av ledighet och fina dagar. Det andra finns liksom kvar.


Det har varit toppen för L att ha sin bästa kompis med sig några dagar. Tror faktiskt att det varit bra för lillebror också. Syskonen har liksom bråkat mindre med varandra, även om de inte brukar bråka mycket. Det är ju inte helt lätt att vara två år och vilja peta på allt som storasyrran har. Och det är inte helt lätt att vara sju år och ha en lillebror som förstör allt småplock som man har framme :-)

Nu kör vi ett par dagar på hemmaplan när pappa J kör ribbåt för glatta livet på Helsingborgsfestivalen! Idag hjälper L till också lite. Hon vill tjäna pengar. Vet dock inte om det är till något speciellt, eller om det bara är pengarna hon vill åt.. :-)

Gillar

Kommentarer

Jenny,
Allt blir lugnare här hemma när B har kompis )
nockinocki.blogg.se
Nina - Glamourmamman,
Mysig bild 😊

jag tror också att det är bra att sära på syskonen ibland. Imorgon ska Olle vara med farmor och farfar hela dagen, och dessutom sova över i deras segelbåt. Spännande 😊

Kram Nina
glamourmamman.blogg.se