Min dag - utan bilder

Jaha, pratade med Malin & Anna om att skriva om våra dagar. Nu har visst Fnulan fått det till att vi skulle göra en EFIT, men den infon hade inte gått fram till mig, ha ha!

Vaknade i vanlig tid. Tidigt. När klockan ringde alltså :- ) Duschade, men tvättade inte håret, det går lite snabbare då, he he. Fast det är inte lika tillfredsställande att duscha utan att blöta håret!

Var på jobbet redan kl 7 för att tömma en container. Det hör inte till mina vanliga arbetsuppgifter, inte någons vanliga arbetsuppgifter egentligen, men på vårt företag gör alla allt när det behövs. Skönt att få röra lite på sig och inte bara sitta bakom skärmen. Fast det var visst två containrar, vilket absolut inte hör till vanligheterna att vi får samma dag. Men nu är lagret påfyllt!

Kollegan bjöd på nybakade bullar till frukost. Lyxigt! Och välbehövligt efter det fysiska arbetet (som jag inte är van vid :-) ). Jag drack te till, är den enda på jobbet som inte dricker kaffe. De andra har börjat dricka kaffe när de börjat jobba hos oss. Men inte jag.. Alltid lite motvals alltså…

Jobbade. Åt lunch. Jobbade lite till. Körde sedan och hämtade min son på skolan. Smet inom Ica innan han kom ut. Köpte avokado och lite andra grönsaker. Åkte hem. Packade bilen. Åkte mot sommarhuset. Hämtade upp sonens kompis. Körde till mina föräldrars hus för att sätta ena bilen. Fortsatte mot Blekinge och sommarhuset. Tvingade killarna att leka "3 saker på 5 sekunder" i bilen & spelade sedan gamla mellolåtar.

Kom fram, packade upp och gjorde en drink som Åse tipsat om på IG.

Satt och pratade med mannen och dottern medan mannen förberedde middagen. Han har lovat att jag ska få vila den här helgen :-)

Åt middag med mannen, barnen och kompisen. Lekte kurragömma och insåg att vi har ett stort hus med massor av bra gömställen :-) Sedan gick mannen och jag med den fyrbenta fluffiga på en kvällsrunda här i mörkret. Här finns noll gatlyktor så det är pannlampa som gäller. Fast jag håller min i handen... där går min gräns, haha!

Sedan landade hela ligan i soffan för att kolla på Talang. Det händer nog inte mycket mer hos oss idag. Måste ju ladda inför att jag ska vila imorgon :-) Vad har du hittat på idag?

Gillar

Kommentarer

Elina,

Jag dricker inte heller kaffe och kommer nog aldrig lära mig göra det heller 😂 vad skönt att du fick en lugn kväll och maten lagad åt dig 😊

detkaosvikallarvardag.com
Popprinsessan
Popprinsessan,
Jag kommer inte att försöka lära mig dricka kaffe, men kan tycka att det låter så gott när andra beställer en Irish coffee eller annan kaffedrink.
nouw.com/popprinsessan
Marlene,

Vad har jag gjort idag? Rett ut trassel med storsonen, nu hoppas jag att vi äntligen ska få lugnt efter nästan 9 år av strul. Min pappa har också kommit hem från sjukhuset, så jag har kollat in att både mamma och pappa mår ok nu, när de varit på sjukhus så länge. OCH jag har dammsugit! Och gått promenad 😊

fdensammamamman.se/
Popprinsessan
Popprinsessan,
En produktiv dag alltså! Hoppas dina föräldrar piggnar till nu när de är hemma!
nouw.com/popprinsessan
Diana Saelöen,

Låter underbart med en helg där du får vila och bli uppassad av maken. Just den biten är inte jag bortskämd med, min make lagar inte speciellt mycket mat. Kan bli en omelett eller en uppvärmd korv😂


Skönt med en arbetsplats där alla gör allt

nouw.com/fibrolivet
Popprinsessan
Popprinsessan,
Alla har sina ansvarsområden, men ingen är rädd för att hugga i där det behövs. Vi är ett riktigt bra gäng!
nouw.com/popprinsessan
Fröken Rödlök ,

Jag tycker du fick till det riktigt bra med de där bilderna också. Och texten. Eftit på ett annat sätt.

Www.frokenrodlok.se
Popprinsessan
Popprinsessan,
Fnulan,

Hahhaaha vilka underbara bilder!!! Men såklart skulle vi göra en EFTI!! Du gjorde ett skitbra inlägg =)

www.fnulan.se
Popprinsessan
Popprinsessan,
Tack vännen! Fick ju hitta på något när du plötsligt kom på att det var en EFIT, ha ha!!
nouw.com/popprinsessan
Mirre,

Detta var ju ett jättecharmigt inlägg och tsssi var ju bra bilder äve detta

sweetwordsbymirre.com
Popprinsessan
Popprinsessan,
Något fick jag ju hitta på 😊
nouw.com/popprinsessan
Madde ,

Jobbet är väl den platsen man börjar dricka kaffe på 😊 Själv drack jag inte kaffe innan jag var 30. Skiljde mig och ville göra uppror hihi. Skoja bara, men började med kaffet sent.

www.nouw.com/madelena
Popprinsessan
Popprinsessan,
Har insett att jag är gammal nog för att lära mig nu. Och nu finns det ju en mängd tesorter att välja på. Förr fanns det typ English breakfast...
nouw.com/popprinsessan
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Mellan 9-16:30 satt jag framför datorn med mitt projekt

nouw.com/stenhagenbettan