Min dag - utan bilder

Jaha, pratade med Malin & Anna om att skriva om våra dagar. Nu har visst Fnulan fått det till att vi skulle göra en EFIT, men den infon hade inte gått fram till mig, ha ha!

Vaknade i vanlig tid. Tidigt. När klockan ringde alltså :- ) Duschade, men tvättade inte håret, det går lite snabbare då, he he. Fast det är inte lika tillfredsställande att duscha utan att blöta håret!

Var på jobbet redan kl 7 för att tömma en container. Det hör inte till mina vanliga arbetsuppgifter, inte någons vanliga arbetsuppgifter egentligen, men på vårt företag gör alla allt när det behövs. Skönt att få röra lite på sig och inte bara sitta bakom skärmen. Fast det var visst två containrar, vilket absolut inte hör till vanligheterna att vi får samma dag. Men nu är lagret påfyllt!

Kollegan bjöd på nybakade bullar till frukost. Lyxigt! Och välbehövligt efter det fysiska arbetet (som jag inte är van vid :-) ). Jag drack te till, är den enda på jobbet som inte dricker kaffe. De andra har börjat dricka kaffe när de börjat jobba hos oss. Men inte jag.. Alltid lite motvals alltså…

Jobbade. Åt lunch. Jobbade lite till. Körde sedan och hämtade min son på skolan. Smet inom Ica innan han kom ut. Köpte avokado och lite andra grönsaker. Åkte hem. Packade bilen. Åkte mot sommarhuset. Hämtade upp sonens kompis. Körde till mina föräldrars hus för att sätta ena bilen. Fortsatte mot Blekinge och sommarhuset. Tvingade killarna att leka "3 saker på 5 sekunder" i bilen & spelade sedan gamla mellolåtar.

Kom fram, packade upp och gjorde en drink som Åse tipsat om på IG.

Satt och pratade med mannen och dottern medan mannen förberedde middagen. Han har lovat att jag ska få vila den här helgen :-)

Åt middag med mannen, barnen och kompisen. Lekte kurragömma och insåg att vi har ett stort hus med massor av bra gömställen :-) Sedan gick mannen och jag med den fyrbenta fluffiga på en kvällsrunda här i mörkret. Här finns noll gatlyktor så det är pannlampa som gäller. Fast jag håller min i handen... där går min gräns, haha!

Sedan landade hela ligan i soffan för att kolla på Talang. Det händer nog inte mycket mer hos oss idag. Måste ju ladda inför att jag ska vila imorgon :-) Vad har du hittat på idag?

Gillar

Kommentarer

Elina,

Jag dricker inte heller kaffe och kommer nog aldrig lära mig göra det heller 😂 vad skönt att du fick en lugn kväll och maten lagad åt dig 😊

detkaosvikallarvardag.com