Min kalender

Jag är inte utan adventskalender. Det är inte bara barnen som har. Jag har köpt till mig själv också. Två stycken till och med :-)

Jag fick en te-kalender av min faster för några år sedan och gillade konceptet. En ny påse te varje dag. Det blir en mysig stund varje dag fram till jul, en stund med en tekopp och en ny smak.

Min te-kalender är köpt från Teadventskalendern som jag tror även har någon kaffevariant. Kanske hittar jag någon ny te-favorit. Blev överraskad av första "luckan". En spännande smak. Sedan har det varit en som inte smakade så gott, men smaken är som baken :-) Hittills har det varit övervägande goda smaker! 


Och så kunde jag inte låta bli att köpa en från Rituals! Fick inte tag i någon förra året så i år var jag tidigt ute i år :-) 

Det känns riktigt lyxigt att öppna luckorna och hitta fullstora förpackningar. Jag känner att jag inte behöver snåla med användandet av Rituals-produkterna utan kan njuta av dem varje dag om jag vill. Annars är jag lite snål mot mig själv och sparar ofta de flaskorna/tuberna till speciella tillfällen.. Jag vet... dumsnål, ha ha!

Det enda jag egentligen saknar i år är en riktigt god chokladkalender. Men å andra sidan är det kanske bra för mig att inte äta choklad varje dag.. Det blir mycket av det goda ändå i december!

Gillar

Kommentarer