Min mamma!


Kom hem till ett bastuvarmt hus, till en gräsmatta med knähögt gräs, till ett nästan färdigbyggt plank (av vår snälla granne som insett att inget blir gjort om vi ska göra det... ) och en bukett liljekonvaljer på trappan, till MIG, från min MAMMA på mors dag! Det ska ju liksom vara tvärtom!

Tack bästa mamma! Det är underbart att titta på buketten och känna doften, nu när gräsmattan är klippt, huset vädras för fullt och de första två maskinerna med tvätt är tvättade. Hela familjen är nuduschade/badade, magarna är fulla med thaimat och maken är nu på väg för att pyssla lite med sin andra "tjej" (hon som har två motorer) och L tittar på film medan jag nu ska natta lillebror.

Sedan ska jag nog ignorera högarna med kläder som på något sätt ska in i våra garderober... och lägga mig och kolla på de Greys-avsnitt som jag missat ;-) Det verkar som ett bra avslut på Mors dag! Och så ska jag nog ta med mig ett par små liljekonvaljer och ha vid sängen så att jag kan känna doften i sovrummet också ;-)

Gillar

Kommentarer

ingela la la,
Välkomna hem!
Jag har skickat ett mail till dig men jag vet inte om det var rätt adress.. det är inte den du har här på bloggen.

Kram och grattis på mors dag!
ingelalala.blogspot.se
Maria,
Ännu en gång..Välkomna hem!!
Underbara blommor du har fått:)
Önskar så mycket att du får en av finalplatserna, vill så gärna har sällskap utav er!!

kram kram
sagafia.se
cecce,
Välkommen hem! Vilket fint mottagande av din mamma du fick! Dessa mammor alltså. vad vore vi utan?

Har suttit och läst här om er resa och dotterns astma och sjukhusvistelse. Vilken otur! Usch...du måste ha varit orolig. Inte kul i vanliga fall men ännu värre när man är utomlands. Vilken tur att det ändå gick bra!!

hoppas du kan landa i lugn och ro i vardagen nu och att vi ses snart!

kramar!
www.ceccesblogg.blogg.se
Tina,
Välkommen hem gumman! Jag älskar liljekonvaljer! De är ju så fina och de doftar ju så underbart! Hoppas du får en fin måndag finaste! KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886