Min mest

Såg en kul lista hos Emma som jag justerat lite för att den ska passa mig bättre :-)

Använda emoji: Emojin som skrattar så att det kommer tårar. 😂 Solen är annars välanvänd just nu och alltid hjärtan i olika former ♡

Besökta blogg: Har en hel del favoritbloggar som jag besöker ofta. Matplatsen och 56kilo tex. Gillar deras blandning, mycket mat så klart, men också vardag och tips om allt möjligt. Inspirerande tjejer det där!

Ätna frukost:
Ägg. Oftast kokt. Annars en smoothie, dock utan ägg :-) men nästan alltid med frusen mango i. Och banan. Gott!

Sedda serie: Får nog säga Greys anatomy, eftersom det alltid varit min favorit. Just nu ligger jag lite back då jag missade några avsnitt på 5:an och bestämde mig för att vänta med säsongen tills den kommer på Viaplay.

Besökta butik:
ICA Supermarket :-) Ligger precis mitt emot skolan och är perfekt på väg till jobbet. Eller hem från jobbet, he he! Det händer att jag svänger förbi två gånger samma dag. På morgonen för att köpa frukost eller något till jobbet och på eftermiddagen för att stödköpa något hem.

Lyssnade låt:
Har tänkt en del på det där, med att det kommer så otroligt mycket ny musik hela tiden nu att det är svårt att hitta favoriter på samma sätt som för 10 år sedan. Läste en gång om någon som gjorde en playlist om hösten, vintern, våren och sommaren och det är ju den perfekta nostalgitrippen! Just nu gillar jag tex Darins En säng av rosor och Miss Li´s Starkare.

Beställda drink: Mojito. Nu är det inte ofta jag beställer drinkar ute längre, ha ha. Men på hemmaplan :-)

Använda plagg: Jeans. Inte nu på sommaren dock. Men har väldigt ofta jeans till vardags annars. Jeans är min lilla svarta kan man säga :-) Även om jag har en hel del små svarta klänningar i garderoben också.

Vanligaste vardagsirritation:
Människor som står för nära mig i kö. Kanske inte aktuellt just nu i dessa tider, men i "normala" fall. Avskyr när människor står så nära att de liksom rör vid mig eller min väska osv.

Lyssnade pod:
Adam & kompani. Har lyssnat på alla avsnitt som gjorts och det blev väldigt tomt när Adam Alsing gick bort (fortfarande så sorgligt!). Fick dock det glädjande beskedet för ett par veckor sedan att podden kommer att fortsätta i ny tappning som Kompaniet. Skrattar alltid högt när jag lyssnar på dem!

Som sagt, jag har ändrat lite i listan så att det passar mig bättre. Vad är dina mest? Berätta gärna om du också gör en lista!

Gillar

Kommentarer

Emschen ,
Kul lista!
jag gillar också Darins nya, så bra! Min mest använda emoji är också den som skrattar så den gråter.
emschen.se
Popprinsessan
Popprinsessan,
Marie,
Käkar ni lchf? jag följde hennes blogg mycket då vi käka lchf och anv henens recept
sweetwordsbymirre.com
Popprinsessan
Popprinsessan,
Nej inte precis LCHF, men jag försöker äta lite kolhydratsnål kost. Jag mår mycket bättre av det. Dock tycker jag att Åse bjuder på grymt inspirerande recept och bilder och lagar ofta "hennes mat".
nouw.com/popprinsessan
Paulina
,
Kul lista. Smoothie är så gott till frukost ju 😍
Michelle ,
Åh så gott med smoothie och mojito ör ju min favoritdrink 💕🌸 jag har nästan alltid mojito i handen på mina bilder 😘
michellefrandell.blogg.se
Kamilla,
vilken super kul lista. Den kanske även jag skulle köra på....Jeans gillar jag också kanske inte nu på sommaren men annars så...
kamillaskamera.com/
Amandizan
Amandizan,
Jag stör mig också på människor som är i vägen och inte kan flytta på sig 😂
nouw.com/amandizan
Kajsa Persson,
Kul lista! Älskar Emojis och till vissa andra emoji frälstsa vänner använder jag flera olika per meddelande....så barnsligt roligt!
Älskar smoothie. men min mixer har stått still i månader...måste börja igen
Vi ser en Svensk-dansk serie på Viaplay som heter Advokaten som är riktigt bra...om man gillar polis/skurk drama.
Har du testat Rabarber mojiton som jag delade recept på....tog dig for!!

Kram Kajsa
Http://www.bland-kastruller-och-vinglas.se
Popprinsessan
Popprinsessan,
Har tänkt kolla på Advokaten, visst är det med Alexander Karim? Bjöd på rabarbermojito på midsommar 😊 Tycker dock att det blir lite för lite smak av rabarbern, så jag får väl försöka utveckla det lite!
nouw.com/popprinsessan