Min skatt!

Jag vet inte riktigt vad det är. Och man ska så klart inte ropa hej efter bara några dagar.. Men jag tycker att jag haft så mycket energi den senaste veckan! Efter min magsjuka tror jag att det är! Efter en kortare fundering så kan det nog faktiskt vara den första våren på sjukt länge då jag faktiskt är pigg och inte trött som en gnu. Det kan ha att göra med att jag bytt jobb, inte behöver pendla mer och faktiskt har ett jobb som inte ger mig söndagsångest. Det kan också bara vara en tillfällighet just nu när vårvädret är här. Men jag lever på hoppet!

Idag blev det en liten runda hem från jobbet under förmiddagen för att instruera målarna som ska ge sig på hallen här nere nu. Eftersoim det var lunchtid passade jag på att ta en 40 minuters promenad i skogen med D. Härligt! Passade samtidigt på att prata med två av mina närmsta vänner som båda är mammalediga för tillfället. Förena nytta med nöje liksom :-)

Efter jobbet slängde jag ihop en snabb middag till mig och L för att sedan vara ute i trädgården och plantera lite blommor i krukor för ytterligare vårkänslor. Trädgården känns inte direkt kul för tillfället, eftersom byggkaoset även spridit sig ut dit, men lite krukor här och var muntrar ju alltid upp. Jag fick sådan lust att sätta mig på altanen och bara njuta. Men eftersom man inte kommer ut på altanen inifrån, utan måste gå ut genom en annan dörr och gå runt huset så tappade det liksom lite av sin charm... Men snart så... bara ett par veckor kvar... hoppas jag...

Idag efter jobbet så hade målarna tagit bort plasten som vi haft som skydd mellan dörröppningarna på nedanvåningen. Bara det gjorde att själva nedanvåningen plötsligt kändes lite större. Bara en sån sak att slippa lyfta på fötterna för att kliva över plasten in i köket eller hallen eller vardagsrummet kändes som en befrielse liksom! Ibland är det det lilla som gör det!

Tänkte på en annan sak idag också. Det är så lätt att skriva här när något är jobbigt, eller när exempelvis L är lite bråkig eller gnällig. Men nu har hon faktiskt haft en längre period då hon varit riktigt "duktig". Hon känns så stor och ordentlig. Det går att resonera med henne och hon lyder utan allt för mycket tjat från min sida. Det här lär jag väl få ångra imorgon att jag skrev, men just nu är jag så glad över min stora lilla tjej! Det underlättar verkligen att vara ensam hemma med henne när hon är på det här humöret! Bara en sådan sak som att hon inte protesterar när vi ska gå kvällsrunda med D. Bara hon får cykla så är hon nöjd! Idag var vi ute i en timme på cykelrunda/promenad och jag har kommit upp i riktigt många steg idag! I like min nya stegräknare! Och I really like min dotter!!!!!

Gillar

Kommentarer

åsa gåsa klinga,
Härligt!! Både med vädret, humöret och dottern. Kan ha att göra med att hon inte är 3 längre... trotsen har släppt.. ja eller vädret man vet ju aldrig 😉 det är bara att njuta av underverken man har. kram
www.aasahj.blogspot.com
Blir så glad när jag läser detta. Håll fast i känslan och NJUT. Visst är det underbart när man känner att det finns energi till att göra saker och hinna se de med.
Vad fridfull hon ser ut i sin sömn. Underbart.
Hoppas din dag idag blir än bättre om det nu går.
Kram
www.blogger.com/profile/109044080995754491
Linda,
Vad skönt att känna att energin är tillbaka. Våren är verkligen en härlig årstid, speciellt då solen skiner och graderna går uppåt.
Spännande med övervåningen, kan tänka mig plasten gjorde att ni känner er ett steg närmare slutet.
Jag är också duktig på att gnälla då det inte är så bra men sämre på att skriva när det är bra/roliga saker, måste bättra mig!
Kram
www.uppochnervandahuset.se
Frida-FantastiskaMamman,
Åh vad skönt att livet har vänt ...bara att försöka hålla i känslan....
Vad fin hon är din lilla skatt, man älskar dem alltid lite extra när de sover hihi..
Många varma kramar<3
fantastiskamamman.blogg.se
Rebecca,
Åh vilken härlig energi, det smittar av sig!
Vad duktig du är som hunnit så mycket. Vår trädgård har endast fått sig en krattning men ännu har jag inte planterat blommor och gjort fint. Längtar tills jag hinner fixa där, förhoppningsvis blir det en sväng till blomsterlandet i helgen.

Så fin hon är din lilla stora tjej!

Massor med kramar från mig!
www.cheeky.nu