Min stora lilla tjej

Idag har min stora lilla tjej varit en stund hos sin bästa kompis. När pappa J hämtade henne hade hon fått neonrosa nagellack på både fingrar och tår :-) Han var inte helt nöjd... han gillar inte att små barn börjar så tidigt med sånt och tror att nästa steg blir smink, men jag försöker förklara att alla barn gillar nagellack, killar som tjejer. Hur som helst så ser hon så stor ut med sina lackade naglar! Jag reagerar varje gång hon gör något med händerna och jag tycker att det ser mer "feminint" ut på något sätt. Är kanske mest det att jag saknar mina egna naglar, eftersom mina naglar är helt fruktansvärda efter att jag tog bort de byggda... Jag försöker leva med att ha nagelfilar precis överallt, men det hjälper föga... Jag viker liksom in fingrarna när jag tvingas visa händerna och längtar bara tills det gått någon månad och de förhoppningsvis ser hyffsat normala ut igen. Jag saknar mina fina naglar!

Gillar

Kommentarer

Linda,
Fina tjejen, vår Moa gillar också att ha nagellack och jag tycker hon växer på sig både i år och cm då man ser henne med knallrosa naglar:) Tycker nagellack är rätt harmlöst om man jämför de som tar hål i sina små barns öron vid 2 års ålder eller låter dem sminka sig när de knappt gått ur lågstadiet.
Hoppas helgen varit bra, Kram
www.uppochnervandahuset.se
Som du säger så gillar alla barn det. Min stora kille ville ha nagellack ofta. Det fick han med men då blev det blå eller så. Han tyckte han var SÅ fin.
Kram
www.blogger.com/profile/109044080995754491