Min väg

Helt otroligt men nu har det gått 4 veckor och min kick start med The Plan är över. Jag tycker att det har gått jättebra. Och då har jag ändå klarat av både kräftskiva, förkylning, 40-årsfest, bokmässa och en hel del uteätande.

Rättare sagt har det gått bra med maten, men inte alls bra med motionen. Efter ett tag släppte jag det och koncentrerade mig på kosten för att ta tag i motionen typ nu. Igår blev det styrketräning och idag blev det intervallöpning efter jobbet. En riktigt härlig start på fredagen!


Nu gäller det för mig att hitta min egen väg med kosten och motionen. Jag har mått väldigt bra av att utesluta processad mat, spannmål, socker & mejerier. Men det har under de här 4 veckorna varit liiite för strängt. Så nu ska jag hitta MIN nivå. Min väg.

Gillar

Kommentarer

Maria,
Är helt säker på att du kommer att hitta din väg och din nivå, det viktigaste är att det känns bra och att man får ett flyt på det hela.
Här är tiden en bristvara just nu….skulle så gärna vilja få till ett par pass till varje vecka. Vrider och vänder på varenda minut för att få till det.
Nu samarbetar kroppen i alla fall och det får jag vara glad för 😊

Kram & trevlig helg.
jagharvingar.se
Jenny,
Ja vi är olika individer med olika förutsättningar, med olika mål och liv. Maten är viktigast så jag tycker ditt fokus är rätt. Kram och lycka till vännen!
nockinocki.blogg.se