Mina hjärtan

Nu har mina hjärtan packat in sig tillsammans med vänner i bilen och styrt norrut. Och jag är kvar på hemmaplan med pälsbollen :-) Skidåkning står på familjens agenda.

Konstigt nog hade jag också kunnat tänka mig skidåkning, ha ha! Jag som aldrig riktigt fastnat för den där grejen. Vet inte om det beror lite på att första gången jag stod på ett par skidor gick jag på högskolan och åkte med ett  helt gäng studenter till Åre. Min korridorskompis lovade att hon skulle lära mig åka skidor, men det gick väl sådär...

Jag har åkt många gånger tillsammans med J. Jag har tagit skidlektioner många gånger och emellanåt har det känts ok. Men sedan inte. Vändningen kom förra året. Bestämde mig då för att inte göra något som gjorde mig rädd, och det gick jättebra. Tror att det varit så att jag så många gånger utsatt mig för sånt som jag inte varit redo för, eftersom jag alltid åkt med vana skidåkare.Men denna gången fick familjen åka några dagar utan mig. Jag kommer att klara mig bra på hemmaplan. Har redan hunnit beta av ett besök på nagelsalongen och ett hos frisören. Och så en långpromenad med kompis T och doggen W. Nu har jag kurat ihop mig i soffan & laddar för åtminstone fyra avsnitt av Downton Abbey, ha ha! Det gäller ju att passa på när jag inte ska läsa för vare sig soon-to-be sexåringen eller läsa tillsammans med den nyblivna 11-åringen.

Gillar